H διάγνωση για Βάργκα: Κατάγματα στο πρόσωπο για τον Ούγγρο επιθετικό (vid)

Σε σταθερή κατάσταση βρίσκεται ο Μπαρνάμπας Βάργκα μετά το άσχημο χτύπημα στο παιχνίδι της Ουγγαρίας με τη Σκωτία. Πολλαπλά κατάγματα στο πρόσωπο υπέστη ο διεθνής επιθετικός, όπως επίσης και διάσειση, όπως ανέφεραν οι γιατροί που τον εξέτασαν στο νοσοκομείο. 



H διάγνωση για Βάργκα: Κατάγματα στο πρόσωπο για τον Ούγγρο επιθετικό (vid)

Ο Βάργκα στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης της Κυριακής έπεσε με πολύ άσχημο τρόπο στον αγωνιστικό χώρο και όλοι κατάλαβαν πως επρόκειτο για κάτι πολύ σοβαρό, όπως τον είδαν στο έδαφος. 

Ο ποδοσφαιριστής της Ουγγαρίας χτύπησε στην προσπάθειά του να φτάσει σε μια μπαλιά από εκτέλεση φάουλ του Σόμποσλαϊ και το παιχνίδι διεκόπη για αρκετά λεπτά, μέχρι να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. 

Ο «Σόμπο» έτρεξε να βοηθήσει τους γιατρούς να μεταφέρουν το φορείο στο σημείο που ήταν πεσμένος ο συμπατριώτης του, ενώ, με ένα σεντόνι, φρόντισαν να καλύψουν εκείνον και τις προσπάθειες του ιατρικού επιτελείου ώστε να μην βλέπει και ανησυχεί περισσότερο ο κόσμος. 

Ο Βάργκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις του και οι εξετάσεις έδειξαν πολλαπλά κατάγματα στο πρόσωπο και διάσειση. Φυσικά διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο, ενώ δεν ήταν βέβαιο ακόμα αν θα έμπαινε στο χειρουργείο...

 

Κώστας Ζάλιαρης