«Ποιος είναι αυτός, δεν θυμάμαι κάτι από την φάση»: Έξαλλοι οι Σκωτσέζοι με τη συνέντευξη του γκολκίπερ τους! (vid)

Εκνευρισμός στις τάξεις των φίλων της Σκωτίας, μετά τις δηλώσεις του Άνγκους Γκαν, με αφορμή τον τραυματισμού του Βάργκα της Ουγγαρίας… Δεν ήξερε το όνομά του, δεν θυμόταν την φάση, στάθηκε απλώς στον αποκλεισμό της χώρας του!  



«Ποιος είναι αυτός, δεν θυμάμαι κάτι από την φάση»: Έξαλλοι οι Σκωτσέζοι με τη συνέντευξη του γκολκίπερ τους! (vid)

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο αποκλείστηκε η Σκωτία από τη συνέχεια του EURO 2024, με το σύνολο του Στιβ Κλαρκ να δέχεται γκολ στην τελευταία φάση του παιχνιδιού και να μην συνεχίζει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Με την ισοπαλία θα… έβλεπε τι θα γινόταν και θα είχε πιθανότητες πρόκρισης, ως καλύτερη 3η. Στην τελευταία στιγμή του ματς όμως, η Σκωτία αμύνθηκε άσχημα, το «πλήρωσε» και δέχθηκε γκολ στο 100’.

Ωστόσο, επειδή άπαντες ανησύχησαν με την κατάσταση του Βάργκα, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, το παιχνίδι μοιάζει να πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Αυτό τουλάχιστον ίσχυε για την πλειοψηφία του φίλαθλου ποδοσφαιρικού κοινού, αλλά και των ποδοσφαιριστών. Πλην ίσως του γκολκίπερ των τυπικά γηπεδούχων, Άνγκους Γκαν.

Διότι λίγα λεπτά μετά το φινάλε, ο τερματοφύλακας της Σκωτίας ρωτήθηκε για την φάση του τραυματισμού του Βάργκα, και απάντησε… ό,τι να ναι.

Αρχικά, δεν θυμόταν το όνομά του, εν συνεχεία του ευχήθηκε περαστικά και στο τέλος, επισήμανε πως δεν μπορεί να φέρει ακριβώς στο μυαλό του όσα έγιναν εκείνη την στιγμή!

 

 

Διαβάστε τις δηλώσεις του:

«Ποιος είναι αυτός; Ποιος είναι; Βγήκα γρήγορα, έδιωξα την μπάλα. Ήταν οδυνηρό να το βλέπεις, ελπίζω να είναι καλά. Δεν μπορώ να θυμηθώ πολλά από την φάση. Δυστυχώς πάντως, στο τέλος έπρεπε να αμυνθούμε καλύτερα, ενώ το κάναμε σε όλο το ματς. Βγήκαν στην αντεπίθεση και σκόραραν.»

Δημήτρης Μανάκος