«Ο Γκρίλις θα… έπιανε τον Σάουθγκεϊτ, οι άλλοι δύο δεν μιλάνε»: Ο λόγος που είναι στο EURO οι Πάλμερ και Γκόρντον!

Ξανά στο επίκεντρο της συζήτησης ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και οι επιλογές του, με τον Πολ Μέρσον να τις αναλύει και να μην μπορεί να τις εκλογικεύσει. Ξεκάθαρος στο μυαλό του ο λόγος που ο Τζακ Γκρίλις δεν είναι στο EURO. Σε αντίθεση φυσικά με τους Κόουλ Πάλμερ και Άντονι Γκόρντον!  



«Ο Γκρίλις θα… έπιανε τον Σάουθγκεϊτ, οι άλλοι δύο δεν μιλάνε»: Ο λόγος που είναι στο EURO οι Πάλμερ και Γκόρντον!

Μεγάλη είναι η συζήτηση που γίνεται το τελευταίο διάστημα, αναφορικά με τον λόγο που ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ προτίμησε να πάρει στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας τον Κόουλ Πάλμερ και τον Άντονι Γκόρντον, έναντι του Τζακ Γκρίλις.

Πόσω δε μάλλον, από την στιγμή που δεν έχει χρησιμοποιήσει κάποιον από τους δύο, στα πρώτα δύο παιχνίδια του ομίλου για τα «τρία Λιοντάρια». Ας μείνουμε στο γεγονός όμως: στο ότι δηλαδή ο Άγγλος προπονητής προτίμησε αμφότερους από τον σταρ της Μάντσεστερ Σίτι.

Αρκετοί θεωρούν πως έκανε λάθος και άλλοι επιχειρούν να εκλογικεύσουν την επιλογή του, μιλώντας για παρατεταμένο «ντεφορμάρισμα» του Γκρίλις. Ωστόσο, ο Πολ Μέρσον έχει βρει την αιτία και αναφέρεται σε θέματα νοοτροπίας και συμπεριφοράς!

Τι εννοούμε με αυτό; Σύμφωνα με τον Πολ Μέρσον, ο οποίος βρέθηκε στο podcast του Τζεφ Στέρλινγκ, ο βασικότερος λόγος ύπαρξης των δύο αυτών παικτών στην αποστολή, εν αντιθέσει με τον Γκρίλις, έγκειται στο ότι ΔΕΝ μιλάνε. Δεν διαμαρτύρονται, δέχονται κάθε απόφασή του και μένουν ήσυχοι στον πάγκο.

Από την άλλη πλευρά, ο Γκρίλις δεν θα το έκανε αυτό. Θα ρωτούσε, θα δημιουργούσε ένταση, ενδεχομένως να επηρέαζε και άλλους ποδοσφαιριστές.

Αυτό ακριβώς επισημαίνει ο Πολ Μέρσον. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε:

«Θα το ακούσει ο Τζακ και θα τρελαθεί. Αλλά πράγματι το πιστεύω. Δεν μπορώ να φανταστώ τον Πάλμερ και τον Γκόρντον να διαμαρτύρονται. Τους φαντάζομαι να κάθονται εκεί και να λένε στον εαυτό τους πως θα έπρεπε να παίζουν. Όχι όμως να το επικοινωνούν στον Σάουθγκεϊτ.

Ο Γκρίλις θα πήγαινε και θα ρωτούσε, "γιατί δεν παίζω;"…».

Δημήτρης Μανάκος