Σίρερ και Λίνεκερ απάντησαν στον Κέιν: «Με τον ίδιο τρόπο θα μιλούσαμε, πρέπει όμως να λέμε την αλήθεια» (vid)

Λίνεκερ και Σίρερ θέλησαν να τοποθετηθούν για τα σχόλια του Χάρι Κέιν και την... κόντρα που φαινόταν να έχει ανοίξει μεταξύ τους. Παραδέχθηκαν πως κι εκείνοι θ' απαντούσαν στην κριτική όπως το έκανε τώρα ο αρχηγός των «τριών λιονταριών», αλλά ξεκαθάρισαν ότι πρέπει να λένε την αλήθεια για τις άσχημες εμφανίσεις και δεν είναι προκατειλημμένα επικριτικοί. 



Σίρερ και Λίνεκερ απάντησαν στον Κέιν: «Με τον ίδιο τρόπο θα μιλούσαμε, πρέπει όμως να λέμε την αλήθεια» (vid)

Οι παλαίμαχοι διεθνείς θέλησαν να γεφυρώσουν δημόσια τις διαφορές τους με τον Χάρι Κέιν, αφού φαίνεται ότι άνοιξε ένα «μέτωπο» που φυσικά είναι το τελευταίο που θα ήθελαν στην εθνική ομάδα της Αγγλίας αυτή τη στιγμή. 

«Κι εγώ με τον ίδιο τρόπο θ' απαντούσα, όπως το έκανε κι εκείνος. Το πιο εύκολο πράγμα, όμως, είναι ν' αναρωτηθούμε όλοι αν έπαιξε καλά η Αγγλία με τη Δανία. Και η απάντηση είναι ότι ήταν άθλια» είπε αρχικά ο Σίρερ, για να πάρει το λόγο ο Λίνεκερ. 

«Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι να είμαστε επικριτικοί και να μειώνουμε την προσπάθεια των παικτών. Αλλά πρέπει να λέμε την αλήθεια. Φαντάζεσαι να βγαίναμε και να λέγαμε ότι έπαιξαν καλά; Δεν θέλουμε να είμαστε επικριτικοί, αλλά πρέπει να το κάνουμε ορισμένες φορές». 

Υπενθυμίζεται πως ο Κέιν είχε ακούσει τ' αρνητικά σχόλια του για τη μηδαμινή κινητικότητά του στο ματς με τους Δανούς και όλα τα σχόλια που έγιναν μέσα από το podcast, The rest is Football, λέγοντας πως: «Κι εκείνοι ως διεθνείς δεν κατέκτησαν τίποτα...». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης