Ασταμάτητη η Έβερτον – Νέα μεταγραφή 20 εκατομμυρίων και ανανέωση με Γιάνγκ!

Η Έβερτον προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς το μεταγραφικό της σχεδιασμό, βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση και του Ίλιμαν Εντιαγέ έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ από τη Μαρσέιγ, ενώ, κρατά γι' ακόμα έναν χρόνο και τον Άσλεϊ Γιανγκ!  



Ασταμάτητη η Έβερτον – Νέα μεταγραφή 20 εκατομμυρίων και ανανέωση με Γιάνγκ!

Έχει ήδη αποκτήσει τον νεαρό χαφ, Τιμ Ιροέγκμπουναμ, ανανέωσε τον δανεισμό του Τζακ Χάρισον από τη Λιντς και οι εξελίξεις συνεχίζονται στο κλαμπ του λιμανιού με καταιγιστικό ρυθμό.

Το πρωί της Τρίτης ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον Άσλεϊ Γιάνγκ για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ, η ομάδα φέρεται να βρίσκεται κοντά και σε νέα μεταγραφή, έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ!

Πρόκειται για τον Ίλιμαν Εντιαγιέ της Μαρσέιγ, το deal για τον οποίο φέρεται να φτάνει στα 18,5+1,5 εκατομμύρια ευρώ!

Οι Μασσαλοί φέρονται να έχουν συμφωνήσει σε όλους τους όρους με τα «ζαχαρωτά» για να παραχωρήσουν τον παίκτη, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών.

Ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός γνωρίζει το αγγλικό πρωτάθλημα και είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως τη σεζόν 2016-2017 αγωνιζόταν ακόμα στα ερασιτεχνικά στρώματα, προτού βρεθεί στη Boreham Wood και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ως επαγγελματίας!

Στη Γαλλία είχε μετακομίσει το περασμένο καλοκαίρι για λογαριασμό της Μαρσέιγ έναντι 17 εκατομμυρίων.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης