Το Μπέρμιγχαμ – Ρέξαμ της League One στις… ΗΠΑ; Ο Ρέινολντς είπε πως δεν «χαλάει» υποσχέσεις!

Τι ακριβώς συμβαίνει με μία από τις σπουδαιότερες αναμετρήσεις που θα παρακολουθήσουμε φέτος στη League One; Θα λάβει χώρα εκτός Αγγλίας; Θα υπάρχει ματς της 3ης κατηγορίας που θα διεξαχθεί στις ΗΠΑ; Κατατέθηκε ακόμη και αίτημα από την Μπέρμιγχαμ, απάντησε η EFL, τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος της Ρέξαμ, μετά τις αντιδράσεις των Ουαλών!



Το Μπέρμιγχαμ – Ρέξαμ της League One στις… ΗΠΑ; Ο Ρέινολντς είπε πως δεν «χαλάει» υποσχέσεις!

Μπορεί να απέχουμε σχεδόν δύο μήνες από την έναρξη των επαγγελματικών κατηγοριών του αγγλικού ποδοσφαίρου, όμως μεγάλη είναι η συζήτηση που λαμβάνει χώρα τη δεδομένη χρονική στιγμή, αναφορικά με μία αναμέτρηση της Ρέξαμ.

Θα εξηγήσουμε τι εννοούμε. Θα είχατε ακούσει, πριν από περίπου 30 ημέρες, την συζήτηση που ήθελε ένα παιχνίδι από κάθε κατηγορία του «Νησιού» να διεξάγεται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Αρκετοί είναι κατά σε κάτι τέτοιο, αλλά οι ισχυροί άνδρες της Μπέρμιγχαμ, οι οποίοι κατάγονται από τις ΗΠΑ, θα ήθελαν να δουν να συμβαίνει αυτό. Και για τον λόγο αυτόν, φημολογείται πως ήρθαν σε επικοινωνία με τον Ράιαν Ρέινολντς και θέλησαν να του μεταφέρουν την ιδέα τους, να διεξαχθεί το Μπέρμιγχαμ – Ρέξαμ, μακριά από το «Σεντ Άντριους».

Και δεν έμειναν μόνο στα λόγια, καθώς σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, κατέθεσαν και αίτημα στην EFL για να πραγματοποιηθεί όντως εκεί. Το αίτημα απορρίφθηκε, αλλά ο κόσμος των Ουαλών έμοιαζε δυσαρεστημένος με την εν λόγω εξέλιξη. Κατηγόρησαν αρκετοί μάλιστα τον Ράιαν Ρέινολντς στο Twitter, με έναν φίλο της Ρέξαμ να του λέει πως δεν είναι ώρα να μην τηρήσει τις υποσχέσεις του και να δεχθεί να λάβει χώρα παιχνίδι της ομάδας, εκτός Αγγλίας.

Και μετά από αυτό, ο Ρέινολντς θέλησε να τοποθετηθεί. Ξεκαθάρισε πως ο κόσμος της Ρέξαμ έχει δίκιο και πως δεν υφίσταται κάποια σκέψη ή κάποια συζήτηση. Το ζήτημα «κλείνει», το Μπέρμιγχαμ – Ρέξαμ, που αναμένεται να είναι και ντέρμπι για τη League One, κανονικά στην Αγγλία!

Δημήτρης Μανάκος