Απίστευτο: Η Μπαρτσελόνα θέλει να πάρει δανεικό, Άγγλο παίκτη από την Championship!

Τρομερή είδηση έχει κάνει την εμφάνισή της τα τελευταία λεπτά, με την Μπαρτσελόνα να ενδιαφέρεται να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού, έναν Άγγλο παίκτη της Χαλ, που αγωνίστηκε και θα… αγωνίζεται φέτος, αν μείνει εκεί, στην Championship!



Απίστευτο: Η Μπαρτσελόνα θέλει να πάρει δανεικό, Άγγλο παίκτη από την Championship!

Είναι όσο… σοκαριστικό ακούγεται, αλλά είναι πραγματικότητα. Το αποκάλυψαν οι Ισπανοί, δεν το διαψεύδουν οι Άγγλοι και η Μπαρτσελόνα μοιάζει να ενδιαφέρεται να ολοκληρώσει μία κίνηση που ουδείς θα περίμενε και έχει για φόντο της την Championship!

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Πως σύμφωνα με τη «Relevo», η ομάδα του Χάνσι Φλικ ενδιαφέρεται για τον Τζέιντεν Φιλογκένε, που αγωνίζεται στη Χαλ.

Πραγματοποίησε μία εκπληκτική σεζόν πέρυσι και αυτό είναι δεδομένο. Παίζει ως αριστερός εξτρέμ, αγωνίστηκε σε 32 παιχνίδια, σκόραρε 12 φορές και κατέγραψε έξι ασίστ. Είναι Άγγλος, μόλις στα 22 του χρόνια και διεθνής με τις μικρότερες ηλικιακές ομάδες των «τριών Λιονταριών».

Η Μπαρτσελόνα λοιπόν, λέγεται πως θέλει να τον εντάξει στο ρόστερ της τη νέα σεζόν, αλλά υπό έναν όρο… Με δανεισμό και δυνατότητα αγοράς το 2025. Προς το παρόν, δεν έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση, αλλά η εν λόγω είδηση μοιάζει με «βόμβα».

Για την ιστορία, να αναφέρουμε απλώς πως ο Φιλογκένε αγωνιζόταν στην Άστον Βίλα και πήρε μεταγραφή πέρυσι για τη Χαλ, έναντι πέντε εκατομμυρίων. «Δένεται» με συμβόλαιο από την ομάδα του για την επόμενη διετία.

Δημήτρης Μανάκος