Όλη η… Αγγλία «βλέπει» Ολλανδία – Αυστρία: Πώς συναντιέται στους «16» με τους «οράνιε»; - Οι πιθανοί αντίπαλοι!

Η Αυστρία κερδίζει την Ολλανδία τη δεδομένη χρονική στιγμή και οι Άγγλοι… ανησυχούν. Διότι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να συναντήσουν τους «οράνιε» στη φάση των «16». Διαβάστε την προϋπόθεση, αλλά και τους υπόλοιπους πιθανούς αντιπάλους, αν η Αγγλία τερματίσει πρώτη!



Όλη η… Αγγλία «βλέπει» Ολλανδία – Αυστρία: Πώς συναντιέται στους «16» με τους «οράνιε»; - Οι πιθανοί αντίπαλοι!

Σε περίπου δύο ώρες θα έχουμε σέντρα στην αναμέτρηση της Αγγλίας με αντίπαλο την Σλοβενία, με τα «τρία Λιοντάρια» να είναι το απόλυτο φαβορί και να θέλουν πολύ να επιστρέψουν άμεσα στις επιτυχίες.

Ξεκίνησαν το EURO 2024 με τη νίκη επί της Σερβίας με 1-0, έμειναν στο 1-1 με τη Δανία στην συνέχεια και έχουν συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς. Πρέπει να κερδίσουν για να εξασφαλίσουν την πρωτιά και έχουν την δυνατότητα να το κάνουν, αν αποδώσουν καλύτερα από τα δύο πρώτα, δικά τους 90άλεπτα.

Από εκεί και πέρα, αν το σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ τερματίσει στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου, τότε θα έχει – κατά μεγάλη πιθανότητα – ένα εύκολο έργο, για να φτάσει στα προημιτελικά. Και αυτό διότι, θα βρεθεί αντιμέτωπo με την 3η ομάδα είτε του 4ου ομίλου, είτε του 5ου, είτε του 6ου.

Στην πρώτη περίπτωση, όλα δείχνουν πως ή η Ολλανδία ή η Αυστρία θα καταλήξει 3η, με τα «τρία Λοντάρια» να προτιμούν προφανώς την ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ, που όμως προηγείται (0-1) των «οράνιε»!

Στον 5ο όμιλο τώρα, έχουμε τις ομάδες που έχουν από τρεις βαθμούς. Βέλγιο, Ρουμανία, Σλοβακία και Ουκρανία, πράγμα που σημαίνει πως ουδείς μπορεί να προβλέψει τι μέλλει γενέσθαι.

Τέλος, στον 6ο όμιλο, η Πορτογαλία και η Τουρκία είναι πρώτη και δεύτερη αντίστοιχα, με τη Γεωργία και την Τσεχία να διεκδικούν την 3η θέση. Όλα δείχνουν… Τσέχους, σε μία επιλογή που δεν «χαλά» τους Άγγλους!

Δημήτρης Μανάκος