Είναι ατάκα… παραδοχής αυτή από τον Σάουθγκεϊτ για τον Πάλμερ; «Οι αλλαγές μας βοήθησαν πολύ!»

Είδε βελτίωση στην Αγγλία ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, παρά το τελικό 0-0 με την Σλοβενία και το επισήμανε. Ξεχώρισε τις… αλλαγές του και άπαντες μοιάζει να αντιλήφθηκαν πως αναφέρεται κυρίως στον Κόουλ Πάλμερ!



Είναι ατάκα… παραδοχής αυτή από τον Σάουθγκεϊτ για τον Πάλμερ; «Οι αλλαγές μας βοήθησαν πολύ!»

Μπορεί η Αγγλία να μην κατάφερε και πάλι να επιστρέψει στις νίκες στο EURO 2024, μένοντας στη «λευκή» ισοπαλία με την Σλοβενία, όμως στο τέλος της ημέρας, είναι πρώτη στον 3ο όμιλο και… αυτό δεν αλλάζει.

Αυτός ήταν ο αρχικός στόχος, επετεύχθη ακόμη και δύσκολα, και εν τέλει, τα «τρία Λιοντάρια» θα βρεθούν στη φάση των «16», αναμένοντας την αντίπαλό τους.

Μετά το φινάλε της συνάντησης και το 0-0, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έμοιαζε… ικανοποιημένος. Είπε πως είδε βελτίωση και γενικώς, πως η ομάδα του ήταν πιο επικίνδυνη, ενώ επισήμανε πως οι αλλαγές βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό.

Και άπαντες στο Twitter «μετέφρασαν» αυτή του την τοποθέτηση ως… παραδοχή, αναφορικά με το ότι ο Κόουλ Πάλμερ δεν είχε πάρει λεπτά συμμετοχής στα δύο πρώτα 90άλεπτα.

Συγκεκριμένα, η ατάκα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ:

«Σήμερα ήμασταν πιο επικίνδυνοι. Μας βοήθησαν οι αλλαγές μας, είχαμε ευκαιρίες. Πρέπει απλώς, να μετατρέψουμε αυτές τις ευκαιρίες σε γκολ!»

Δημήτρης Μανάκος