Πού πήγε ο Τζουντ; Μετά το γκολ με τους Σέρβους, ο Μπέλιγχαμ... εξαφανίστηκε εντελώς

Η γενικότερη κακή κατάσταση της Αγγλίας στα ματς των ομίλων του Euro 2024 επηρέασε και τον Τζουντ Μπέλιγχαμ που πέρα από το νικητήριο γκολ απέναντι στους Σέρβους, δεν έκανε απολύτως τίποτα για να συνεισφέρει επιθετικά και να προσπαθήσει να διαφοροποιήσει την επίδοση των «τριών λιονταριών». Και αυτό είναι το θέμα της ημέρας, παρέα με την Interwetten. 



Πού πήγε ο Τζουντ; Μετά το γκολ με τους Σέρβους, ο Μπέλιγχαμ... εξαφανίστηκε εντελώς

Πρωταθλητής Ευρώπης και Ισπανίας, σκόρερ στο πρώτο παιχνίδι των Άγγλων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην πρώτη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και... αυτό ήταν όλο.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ είχε αναιμική παρουσία στις τρεις αναμετρήσεις της φάσης των γκρουπ του Euro 2024, όπως φυσικά συνέβη και με όλους τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Η αλήθεια είναι πως αν περίμενε κάτι παραπάνω από εκείνον ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, σίγουρα θ' αντιλήφθηκε πως ο 20χρονος μέσος είτε έχει ανάγκη από ανάσες, είτε «βυθίζεται» όταν και η υπόλοιπη ομάδα δεν «τραβάει».

Ας δούμε, όμως, μαζί με την Interwetten, γιατί ο Τζουντ... αγνοείται και γιατί στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου ήταν κι εκείνος εντελώς στα χαμένα. 

Είχε μόλις μια τελική και έφτιαξε μόλις μια ευκαιρία για γκολ σε τρία ματς, πέρα από τη στιγμή που έστειλε εκείνος την μπάλα στα δίχτυα, ενώ, απέναντι στη Σλοβενία το βράδυ της Τρίτης, ήρθε το χειρότερο παιχνίδι του.

Καμία τελική, καθόλου δημιουργία, κανένα επιτυχημένο μαρκάρισμα, καμία μεταβίβαση ολοκληρωμένη στο επιθετικό τρίτο, μόλις το 12% των μεταβιβάσεών του αφορούσε σε προώθηση του παιχνιδιού μπροστά, κέρδισε μόλις το 22% των μονομαχιών που έδωσε και έχασε την κατοχή της μπάλας 16 φορές!

Κώστας Ζάλιαρης