«Βγάλε τον Τρίπιερ και βάλε τον… Πάλμερ!» Η απίστευτη πρόταση του Ίαν Ράιτ στον Σάουθγκεϊτ! (vid)

Ο Κόουλ Πάλμερ ήταν εξαιρετικός για την Αγγλία απέναντι στην Σλοβενία και ο Ίαν Ράιτ προτείνει στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να θέσει εκτός ενδεκάδας τον Κίραν Τρίπιερ για χάρη του, αλλάζοντας θέση και τον Μπουκάγιο Σάκα!  



«Βγάλε τον Τρίπιερ και βάλε τον… Πάλμερ!» Η απίστευτη πρόταση του Ίαν Ράιτ στον Σάουθγκεϊτ! (vid)

Η Αγγλία δεν εντυπωσίασε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο EURO 2024, αλλά στο τέλος της ημέρας, ο σκοπός επετεύχθη.

Έμεινε στο 0-0 με την Σλοβενία, διατήρησε με χαρακτηριστική ευκολία το «μηδέν» παθητικό, δεν δημιούργησε ευκαιρίες, και αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο της, παρά την «πρωτιά» στον 3ο όμιλο του τουρνουά.

Τώρα αρχίζουν τα… δύσκολα όμως, και τα «τρία Λιοντάρια» θα πρέπει να είναι έτοιμα. Η συζήτηση για την επόμενη ενδεκάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είναι μεγάλη, αλλά ο Ίαν Ράιτ πρότεινε κάτι ιδιαίτερα ξεκάθαρο και «καινοτόμο» στον Άγγλο προπονητή.

Όλοι συμφωνούν στο ότι ο Κόουλ Πάλμερ πρέπει να ξεκινήσει βασικός, αλλά άπαντες γνωρίζουν πως και ο Μπουκάγιο Σάκα είναι σημαντικός για την Αγγλία. Για τον λόγο αυτόν, ο Ίαν Ράιτ πρότεινε να βγει ο Τρίπιερ, να παίξει αριστερό μπακ ο ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ και στα δεξιά της επίθεσης αυτός της Τσέλσι. Και δεν ακούγεται… άσχημο. Πλην όμως, φαντάζει… απίθανο να κάνει κάτι τέτοιο ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στη φάση των «16» του EURO 2024!

 

 

 

Δημήτρης Μανάκος