Τελικά, είναι αθεόφοβος: Στα 39 του ο Κριστιάνο έκανε το ταχύτερο σπριντ!

Όχι απλά δίνει το «παρών» στο 6ο του Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όχι απλά βρέθηκε και στην κορυφή των ασίστ στη διοργάνωση, αλλά στα 39 του χρόνια έχει αντοχές και δυνάμεις που τον βοήθησαν να καταγράψει την καλύτερη ατομική του επίδοση σε ταχύτητα, στα χρονικά της παρουσίας του στο Euro! 



Τελικά, είναι αθεόφοβος: Στα 39 του ο Κριστιάνο έκανε το ταχύτερο σπριντ!

Δεν χαμπαριάζει τίποτα! Το μυαλό κυβερνά το σώμα! Ό,τι θέλει κάνει, όπως το θέλει το κάνει και ό,τι στόχο βάλει, τον καταφέρνει. 

Το σώμα έχει τα κατάλληλα εφόδια για ν' ακολουθήσει οτιδήποτε τρελό βάλει στο νου του και ο Κριστιάνο στα 39 του συνεχίζει ν' αποδεικνύει γιατί είναι δημιούργημα από κάτι τελείως ξεχωριστό και ιδιαίτερο. 

Σύμφωνα με την UEFA, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ στο Euro 2024 κατέγραψε την καλύτερη ατομική του επίδοση σε ταχύτητα στον αγωνιστικό χώρο! 

Έφτασε μέχρι και τα 32,7 χλμ./ώρα και σημείωσε ατομικό ρεκόρ, με το οποίο καθίσταται ξεκάθαρο πως το 6ο Euro της καριέρας του, θέλει να το κάνει τέτοιο που θα το θυμάται με ευτυχία. 

Και ήδη με την ασίστ που έκανε προς τον Μπρούνο Φερνάντες στο παιχνίδι με τους Τούρκους κατάφερε ν' αναρριχηθεί και στην κορυφή των ασίστ όλων των εποχών στο τουρνουά, απομένοντας πια να βρει δίχτυα και σε αυτή τη διοργάνωση. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης