Οι φουριόζοι Τούρκοι οδηγούν στον διπλασιασμό με τη Novibet!

Έχουν το πάνω χέρι, αλλά θα θελήσουν να μη μπουν καν σε μπελάδες. Και με το μαχητικό τους πνεύμα και την ορμή που μπορούν να επιδείξουν, οι Τούρκοι «πληρώνουν» σε διπλασιασμό στη Novibet!  



Οι φουριόζοι Τούρκοι οδηγούν στον διπλασιασμό με τη Novibet!

Η φάση των ομίλων του Euro 2024 ολοκληρώνεται απόψε με τέσσερις αναμετρήσεις, εμείς θ' αφήσουμε στην άκρη το γκρουπ του... χαμού όπου συμμετέχει το Βέλγιο και πάμε εκεί όπου ξέρουμε ήδη πως θα δούμε Κριστιάνο Ρονάλντο και στα νοκ-άουτ.

Και όσο η Πορτογαλία θα είναι άνετη κι ωραία κόντρα στους Γεωργιανούς, οι Τούρκοι κοντράρονται στο Αμβούργο με την Τσεχία κι εκεί θα ρίξουμε τη στοιχηματική μας ματιά με τη Novibet.

Η Τουρκία έδειξε κυρίως στο πρώτο παιχνίδι ότι έχει τρόπους να προκαλέσει μεγάλες ζημιές στους αντιπάλους της, αλλά στο παιχνίδι με την Πορτογαλία η διαφορά δυναμικότητας οδήγησε σε ήττα με πολλά λάθη και υποταγή στον CR7 και τους φίλους του.

Τώρα, το σύνολο του Μοντέλα, όσο κι αν μπορεί να έχει επηρεάσει την κατάσταση το στόρι με τον Γκιουλέρ και τη μικρή ρήξη που παρατηρήθηκε με τον κόουτς σε προπόνηση, θα θελήσει να μη μπει σε μπελάδες για τη δεύτερη θέση. Και εμείς ποντάρουμε στην Τουρκία για τη θέση του οδηγού!

Συνοπτικά η πρόταση του England365 με τη Novibet:

Τσεχία – Τουρκία: Πρώτο γκολ Τουρκία σε απόδοση 2,00.