«Βασικός ο Έζε, στο κέντρο ο Φόντεν»: Οι δύο αλλαγές του Σάουθγκεϊτ για τους «16» του EURO!

Η τεχνολογία «μιλάει» ξανά και ο κόσμος της εθνικής Αγγλίας «εύχεται» απλώς να είναι… ψέμα. Διότι ναι μεν ο Φιλ Φόντεν μετατοπίζεται, πλην όμως ο Κόουλ Πάλμερ μένει ξανά στον πάγκο. Μένει να δούμε τι θα επιλέξει ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ



«Βασικός ο Έζε, στο κέντρο ο Φόντεν»: Οι δύο αλλαγές του Σάουθγκεϊτ για τους «16» του EURO!

Μεγάλη είναι η συζήτηση που λαμβάνει χώρα τις τελευταίες ώρες, αναφορικά με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και όσα αναμένεται να ετοιμάσει για το Σαββατοκύριακο, και την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της Αγγλίας.

Τα «τρία Λιοντάρια» προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του EURO 2024 και μέχρι την αλλαγή της ημέρας, θα έχουν μάθει τον αντίπαλό τους, στους «16» του τουρνουά.

Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης αρχίζει να αναρωτιέται και πάλι… «Θα παίξει άραγε ο Αλεξάντερ Άρνολντ, θα είναι βασικός ο Γκάλαγκερ, θα κερδίσει χρόνο συμμετοχής ξανά ο Πάλμερ, θα είναι στο δεξί άκρο της επίθεσης ο Μπουκάγιο Σάκα;».

Αρκετές είναι οι απορίες, αλλά η πρώτη απάντηση προκύπτει μέσω της τεχνολογίας και της τεχνητής νοημοσύνης, με τους Άγγλους να χρησιμοποιούν το  ChatGPT. Ποια είναι λοιπόν η πρόβλεψη του «συστήματος» για την ενδεκάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στη φάση των «16»;

Μία αλλαγή προβλέπεται. Να βγει από το αρχικό σχήμα ο Κόνορ Γκάλαγκερ και να πάρει την θέση του ο Έζε της Κρίσταλ Πάλας, καλύπτοντας όμως το αριστερό άκρο της επίθεσης. Με αυτόν τον τρόπο, θα μετατοπιστεί στο κέντρο ο Φιλ Φόντεν, ενώ ο Μπουκάγιο Σάκα θα βρεθεί ξανά στην θέση του, στα δεξιά.

Από εκεί και πέρα, προβλέπεται μία ακόμη αλλαγή θέσης: αυτή του Κίραν Τρίπιερ με τον Κάιλ Γουόκερ, με τον δεύτερο να παίζει ως αριστερό μπακ και τον πρώτο να πηγαίνει δεξιά. Στην θέση δηλαδή που τον συναντούσε κανείς όλο τον χρόνο, με τη φανέλα της Νιούκαστλ!

Δημήτρης Μανάκος