Όλα τα ζευγάρια του EURO 2024 στους «16» - Με την Σλοβακία τελικά η Αγγλία, λόγω... Γεωργίας!

Αυτό ήταν… Η διαδικασία των ομίλων ολοκληρώθηκε και τα οκτώ ζευγάρια που θα αναμετρηθούν στη φάση των «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, είναι «κλειδωμένα». Με την Σλοβακία τελικά η Αγγλία, της έκανε τεράστιο... δώρο η Γεωργία, που κέρδισε την Πορτογαλία!



Όλα τα ζευγάρια του EURO 2024 στους «16» - Με την Σλοβακία τελικά η Αγγλία, λόγω... Γεωργίας!

Και κάπου εδώ, η διαδικασία των ομίλων του EURO 2024 έλαβε τέλος. Παρακολουθήσαμε και τον 6ο όμιλο, στον οποίο η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο τερμάτισε στην πρώτη θέση, παρά την ήττα της από τη Γεωργία. 

Κάπως έτσι, όλα τα δεδομένα πλέον είναι μπροστά μας. «Κλείδωσαν» τα ζευγάρια, έχουμε πλήρη εικόνα για όσα πρόκειται να δούμε στη φάση των «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Σαφώς και υπάρχουν μεγάλα παιχνίδια, με τη Γαλλία να συναντά το Βέλγιο και τη Γερμανία τη Δανία, ενώ η διαδικασία των νοκ – άουτ ξεκινά το Σάββατο, 29 Ιουνίου.

Όσον αφορά την Αγγλία; Θα αντιμετωπίσει την Σλοβακία, ούσα το ξεκάθαρο φαβορί, από την στιγμή που η Γεωργία κέρδισε την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο! Την Κυριακή (30/06) η αναμέτρηση, στις 19:00 ώρα Ελλάδος!

Αναλυτικά, όλα τα ζευγάρια της φάσης των «16» του EURO 2024:

Γερμανία – Δανία

Ελβετία – Ιταλία

Βέλγιο – Γαλλία

Αγγλία – Σλοβακία

Ισπανία - Γεωργία

Πορτογαλία - Σλοβενία

Ρουμανία - Ολλανδία

Αυστρία - Τουρκία

Δημήτρης Μανάκος