Ο Μπέλιγχαμ δεν γνώριζε τον επόμενο αντίπαλο: «Ας μη σκέφτονται όλοι ότι θα είναι εύκολο...»

Με τρόπο που έδειξε ότι δεν ήθελε να επηρεαστεί από τη δυναμική του αντιπάλου, ο Τζουντ Μπέλιγχαμ δεν φρόντισε να γνωρίζει από το βράδυ της Τετάρτης τον επόμενο αντίπαλο της Αγγλίας στους «16» του Euro 2024. «Όποιον κι αν έχουμε απέναντι, ξέρουμε ότι αυτά τα ματς στα νοκ-άουτ είναι πάντοτε δύσκολα» σχολίασε.  



Ο Μπέλιγχαμ δεν γνώριζε τον επόμενο αντίπαλο: «Ας μη σκέφτονται όλοι ότι θα είναι εύκολο...»

Όπως συνηθίζεται στις λίγο πιο χαλαρές μέρες των «τριών λιονταριών» στη Γερμανία, όταν δεν υπάρχει αγώνας το βράδυ, γίνεται ένα live video με «καλεσμένους» κάθε φορά δυο ποδοσφαιριστές του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Έτσι, στη... μίνι εκπομπή της Πέμπτης, οι Μπέλιγχαμ και Αλεξάντερ – Άρνολντ ήταν εκείνοι που μίλησαν στον κόσμο, με τον αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης να παραδέχεται πως δεν είχε ενημερωθεί για τον αντίπαλο της Αγγλίας στους «16».

«Δεν ήξερα ότι είναι η Σλοβακία μέχρι να μου το πείτε τώρα. Όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, είναι πάντα δύσκολα αυτά τα ματς. Μη σκεφτεί κανείς ότι θα είναι κάτι εύκολο επειδή απλά βλέπει το όνομα μιας ομάδας. Πάντα τέτοιες περιπτώσεις κρύβουν καταστάσεις που μπορούν να φανούν απειλητικές. Θα είναι ενδιαφέρον και θα πάμε με αυτοπεποίθηση στο ματς της Κυριακής» είπε χαρακτηριστικά.

Κώστας Ζάλιαρης