Έτοιμα τα συμβόλαια για Φαν Νίστελροϊ και γι' ακόμα μια προσθήκη στο επιτελείο του Τεν Χαγκ!

Η INEOS θέλει να δυναμώσει το επιτελείο των συνεργατών του Έρικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το φετινό καλοκαίρι και μαζί με τη διαφαινόμενη πρόσληψη του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, φαίνεται πως θα προστεθεί ακόμα ένας κόουτς στο τιμ του Ολλανδού προπονητή. Ο λόγος για τον Ρενέ Χάκε, της Γκόου Αχέντ Ιγκλς!  



Έτοιμα τα συμβόλαια για Φαν Νίστελροϊ και γι' ακόμα μια προσθήκη στο επιτελείο του Τεν Χαγκ!

Ο Τεν Χαγκ ανανεώνει το συμβόλαιό του με τους «κόκκινους διαβόλους» μετά και την απόφαση της διατήρησής του στον πάγκο της ομάδας από τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, ωστόσο, τα πάντα στο ποδοσφαιρικό τμήμα αλλάζουν και οι απαιτήσεις... εκτοξεύονται.

Οι συνεργάτες του Ράτκλιφ από την INEOS φροντίζουν ώστε ο Τεν Χαγκ να έχει δίπλα του συνεργάτες με τους οποίους θα καταφέρει να γίνει η διαφορά και να βελτιώσει την ομάδα. Και μαζί με τον Ρουντ Φαν Νίστελροϊ που φέρεται να είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή στο «Ολντ Τράφορντ», γίνεται λόγος για πρόσληψη ακόμη ενός ανθρώπου.

Πρόκειται για τον κόουτς της Γκόου Αχέντ Ιγκλς, Ρενέ Χάκε. Αυτός βρίσκεται στο «τιμόνι» της νυν ομάδας του από το καλοκαίρι του 2022, έχοντας προηγουμένως θητεύσει και στις Ουτρέχτη, Καμπούρ και Τβέντε ως πρώτος προπονητής. Έχει καταγράψει και έναν χρόνο συνεργασίας με την Έμεν σε ρόλο διευθυντή ποδοσφαίρου.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης