Έφτασε η ώρα: «Ανακοινώνει την πρώτη της μεταγραφή η Άρσεναλ, νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης!»

Μία «ανάσα» από την πρώτη της μεταγραφή στο καλοκαιρινό «παζάρι» είναι η Άρσεναλ, η οποία φημολογείται πως τα έχει βρει σε όλα με τον τερματοφύλακα της Εσπανιόλ, Ζοάν Γκαρσία!



Έφτασε η ώρα: «Ανακοινώνει την πρώτη της μεταγραφή η Άρσεναλ, νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης!»

Η αλήθεια είναι πως οι μεταγραφές στην Αγγλία έχουν ολίγον τι καθυστερήσει. Όλοι θα το έχετε παρατηρήσει. Αλλά φαντάζει απολύτως λογικό, αν αναλογιστεί κανείς πως βρισκόμαστε εν μέσω EURO 2024.

Τι σημαίνει αυτό; Πως όλοι περιμένουν να ολοκληρωθεί το τουρνουά, ώστε να μπουν σε διαδικασία συζητήσεων. Παρόλα αυτά, η Άρσεναλ έχει συνδεθεί με αρκετούς ποδοσφαιριστές αυτό το διάστημα. Φημολογείται πως εξετάζει την περίπτωση του Νίκο Γουίλιαμς, συμβαίνει το ίδιο και με τον Αμαντού Ονάνα της Έβερτον, που θα συναντήσει τον Γουίλιαμ Σαλιμπά και τη Γαλλία, στη φάση των «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη Mirror, οι «κανονιέρηδες» λέγεται πως έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία με μεταγραφικό στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο  λόγος για τον 21άχρονο γκολκίπερ, Ζοάν Γκαρσία, ο οποίος διαδραμάτισε κομβικό ρόλο στην επιστροφή της Εσπανιόλ στην κορυφαία κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Κατέγραψε 21 συμμετοχές, ήταν βασικός, εκκρεμούν τέσσερα χρόνια ακόμη στο τρέχον συμβόλαιό του. Παρά ταύτα, οι Άγγλοι επισημαίνουν πως τα έχει βρει σε όλα με την Άρσεναλ και πως είναι και θέμα χρόνου, η επισημοποίηση της πρώτης της κίνησης για το καλοκαίρι!

Δημήτρης Μανάκος