Ο Σάουθγκεϊτ «τελείωσε» τον Γκάλαγκερ από το EURO; Η αποκάλυψη του Τζακ Γουίλσιρ για την εθνική Αγγλίας!

Εσωτερικό θέμα στην Αγγλία; Απόφαση που έχει παρθεί; Φήμες που δεν θα επιβεβαιωθούν; Ουδείς γνωρίζει. Πάντως, ο Τζακ Γουίλσιρ επισήμανε πως γνωρίζει ότι δύσκολα θα δούμε ξανά στο EURO 2024 τον Κόνορ Γκάλαγκερ, λόγω… Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ!



Ο Σάουθγκεϊτ «τελείωσε» τον Γκάλαγκερ από το EURO; Η αποκάλυψη του Τζακ Γουίλσιρ για την εθνική Αγγλίας!

Τα έχουμε γράψει και τα έχουμε ξαναγράψει. Το ότι η εθνική Αγγλίας δεν αποδίδει τη δεδομένη χρονική στιγμή ιδιαίτερα καλά στο EURO 2024, δεν είναι το μοναδικό πρόβλημά της.

Διότι υπάρχει τεράστια κριτική από τον Τύπο, πολύ μεγάλη συζήτηση για τις επιλογές του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, σχόλια παλιών παικτών της χώρας και φυσικά, επικριτικά σχόλια προς τους ποδοσφαιριστές που συνθέτουν το τρέχον σύνολο των «τριών Λιονταριών».

Αισίως, ο Τζακ Γουίλσιρ αποφάσισε να μοιραστεί σε podcast κάτι που ουδείς γνώρισε, για να δείξει πόσο στεναχωρημένος είναι για τον Κόνορ Γκάλαγκερ. Επισήμανε πως η αλλαγή του Σάουθγκεϊτ στο παιχνίδι με την Σλοβενία δεν ήταν τυχαία και πως ήθελε να του δείξει πως δεν ήταν ικανοποιημένος από αυτόν.

Ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ μάλιστα, είπε πως του έχει μεταφερθεί πως ο Γκάλαγκερ δεν θα παίξει ξανά στο EURO 2024 και η απόδειξη έγκειται στο ότι ο Κόμπι Μέινου προετοιμάζεται για την πρώτη του συμμετοχή με την εθνική Αγγλίας, ως βασικός.

Δεν παρέλειψε να εκθειάσει τον Μέινου ο Γουίλσιρ, ενώ είπε πως το πρώτο ημίχρονο της Αγγλίας με την Σλοβενία, στο οποίο συμμετείχε ο Κόνορ Γκάλαγκερ, ήταν ως στιγμής και το καλύτερο της χώρας του στο τουρνουά!

Αναλυτικά, όσα είπε ο Τζακ Γουίλσιρ:

«Νιώθω ότι ήταν σκληρό για τον Κόνορ Γκάλαγκερ, να βγει αλλαγή στο ημίχρονο έναντι της Σλοβενίας.

Πρώτον, γιατί ήταν ίσως το καλύτερο ημίχρονό μας μας στο τουρνουά. Και δεύτερον, γιατί δεν ήταν κάτι που έπρεπε να κάνει ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Σίγουρα θα πληγώσει την αυτοπεποίθηση του Γκάλαγκερ. Θα πίστευε ότι αυτή ήταν η ευκαιρία του, αλλά έπαιξε ένα ημίχρονο. Και ξέρω πως δύσκολα θα παίξει ξανά στο τουρνουά.

Όσον αφορά τον Μέινου; Είναι μόλις 19, αλλά καταλαβαίνει το παιχνίδι τόσο καλά και ξέρει τι χρειάζεται. Είναι καλύτερος με την μπάλα από τον Κόνορ και επέτρεψε επίσης στον Ντέκλαν Ράις να ανέβει ακόμη περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο από ό,τι στο πρώτο.

Αλλά λυπάμαι λίγο για τον Κόνορ Γκάλαγκερ!»

Δημήτρης Μανάκος