Υπέγραψε στην Τσέλσι ο Γκιού: Ένα wonderkid που κάνει και για... ζογκλέρ (vid)

Ο Μαρκ Γκιού είναι παίκτης της Τσέλσι έχοντας περάσει τα ιατρικά και υπογράφοντας το συμβόλαιό του, με τους «μπλε» να έχουν πετύχει... λίρα εκατό. Δεν απέκτησαν απλά έναν νεαρό επιθετικό που έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να φορτώσει με γκολ τ' αντίπαλα δίχτυα, αλλά και ένα παιδί που έχει αναπτύξει τέτοια σχέση με την μπάλα, σε σημείο να εκτελεί και καθήκοντα... ζογκλέρ! 



Υπέγραψε στην Τσέλσι ο Γκιού: Ένα wonderkid που κάνει και για... ζογκλέρ (vid)

Ο γεννηθένας το 2006, ποδοσφαιριστής, αφήνει την Μπαρτσελόνα και μετακινείται στο Λονδίνο για λογαριασμό των «μπλε», με το κλαμπ της πρωτεύουσας να έχει επιλέξει έναν από τους... αριστούχους της Masia, επενδύοντας για τα επόμενα χρόνια στη γραμμή κρούσης. 

Ο Μαρκ Γκιού εμφανίζεται ενθουσιασμένος, καθημερινά στα social media δείχνει πόσο ανυπόμονος είναι να φορέσει τη φανέλα της νέας του ομάδας και τα στα social media κυκλοφορούν βίντεο και πληροφορίες για όσα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής. 

Από τα πιο εντυπωσιακά που μπορεί να δει κανείς από τον νεαρό παίκτη, είναι τα.. ζογκλερικά που κάνει με την μπάλα, καταφέρνοντας να την κρατήσει στον έλεγχό του, ακόμα κι όταν κάνει ανάποδο κατακόρυφο! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης