Το καλοκαίρι των Χάκπο και Νούνιες: Παίζουν στα... κόκκινα, σε Euro και Copa America! (vids)

Ο Κόντι Χάκπο προσπαθεί να βοηθήσει την... αφελή, εθνική ομάδα της Ολλανδίας. Ο Ντάργουιν Νούνιες στην Ουρουγουάη ξαναβρίσκει τον καλύτερο εαυτό του με τις συμβουλές του Σουάρες και τις οδηγίες του Μπιέλσα. Οι δυο «κόκκινοι» λάμπουν σε Euro και Copa America και ο Άρνε Σλοτ όσο τους παρακολουθεί, τόσο ανυπομονεί να συνεργαστεί μαζί τους.  



Το καλοκαίρι των Χάκπο και Νούνιες: Παίζουν στα... κόκκινα, σε Euro και Copa America! (vids)

Και σε ευρωπαϊκά ύδατα, αλλά και σ' εκείνα των ΗΠΑ, όπου διεξάγεται το φετινό Copa America, κινείται το ... κόκκινο χρώμα της Λίβερπουλ με τους πρωταγωνιστές που μόνο χαμόγελο προκαλούν στον νέο κόουτς της ομάδας ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι Χάκπο και Νούνιες κατάφεραν στη συνύπαρξή τους στο «Άνφιλντ» να δημιουργήσουν εξαιρετική σχέση στήριξης του ενός προς τον άλλον και στα τουρνουά που συμμετέχουν το φετινό καλοκαίρι κάνουν τη διαφορά!

 

 

Ο Ολλανδός, αν και η εθνική ομάδα της πατρίδας του είναι αρκετά αφελής και φαίνεται πως η έλλειψη προσωπικοτήτων μπορεί να κοστίσει πολύ ακριβά, παρά το ταλέντο, έχει προσπαθήσει πολύ να συνεισφέρει.

 

 

Έχει σκοράρει 2 φορές, απέναντι στους Πολωνούς και τους Αυστριακούς στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ενώ έχει συνολικά 5 τέρματα και 2 ασίστ στα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια με του με τη φανέλα με το εθνόσημο.

 

 

Ο Ντάργουιν Νούνιες ξαναβρήκε δίχτυα τα ξημερώματα της Παρασκευής στο άνετο 5-0 επί της Βολιβίας στο Νιού Τζέρσεϊ και ο Μαρσέλο Μπιέλσα δείχνει να έχει αναγεννήσει όλη τη «σελέστε». Ο φορ της Λίβερπουλ λαμβάνει και συμβουλές από τον άλλοτε σούπερ στράικερ των «κόκκινων», Λουίς Σουάρες.

 

 

Ο τελευταίος, στην επιστροφή του στην εθνική ομάδα πήρε το 9 για τη φανέλα του, με τον Ντάργουιν να του το παραχωρεί με χαρά, για να του πει και με αυτό τον τρόπο το δικό του «ευχαριστώ» για το γεγονός πως τον βοηθά τρομερά και στο κομμάτι των σκέψεων και της αυτοπεποίθησης.

Ο Ουρουγουανός έχει πλέον 10 τέρματα (με 1 χατ-τρικ) και 1 ασίστ στα 7 πιο πρόσφατα παιχνίδια του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και χαμογελά ξανά. Και μαζί του χαμογελούν και οι φίλοι της Λίβερπουλ – που η αλήθεια είναι ότι έχουν υπάρξει ιδιαίτερα επικριτικοί μαζί του – αλλά και ο Άρνε Σλοτ.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης