«Έρχομαι σε εσάς»: Ο Ντιούσμπερι – Χολ επέλεξε Τσέλσι!

Η Τσέλσι βγαίνει νικητήτρια στο φοβερό στόρι που εκτυλίχθηκε για τον Ντιούσμπερι – Χολ και θα τον κάνει δικό της, με τον παίκτη να έχει ενημερώσει τους «μπλε» για την επιθυμία του και τους Λονδρέζους να συνεχίζουν, πιο έντονα πλέον, τις διαπραγματεύσεις με τη Λέστερ. Οριστικό «ναυάγιο» στην προσπάθεια που έκανε για τον παίκτη η Μπράιτον.  



«Έρχομαι σε εσάς»: Ο Ντιούσμπερι – Χολ επέλεξε Τσέλσι!

Από το βράδυ της Πέμπτης γίνεται ένας... απόλυτος χαμός με την περίπτωση του Κίρναν Ντιούσμπερι – Χολ, έπειτα από την κόντρα στην οποία επιδόθηκαν οι Τσέλσι και Μπράιτον για την υπογραφή του ποδοσφαιριστή.

Η τελευταία εξέλιξη, όπως μεταφέρεται και από τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, είναι αυτή που θέλει τον παίκτη να έχει... ανάψει το πράσινο φως στους «μπλε» για να προχωρήσουν στην υπόθεση και να τον διεκδικήσουν για να τον πάρουν από το «King Power Stadium».

Φυσικά, η συνύπαρξή του με τον Έντσο Μαρέσκα στη Λέστερ αποτελεί πολύ μεγάλο κίνητρο για εκείνον ώστε να δεχθεί να ξαναπαίξει υπό τις οδηγίες του.

Σε ό,τι αφορά στην Μπράιτον, εκείνη φαίνεται πως πλέον ... έχασε το παιχνίδι και δεν θα συνεχιστεί καμία επαφή των «γλάρων» με τις «αλεπούδες».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης