«Βγάλε αυτούς τους τρεις»: Οι παίκτες που δεν θέλει να δει ο Νέβιλ στην ενδεκάδα, στο Αγγλία – Σλοβακία!

Η εικόνα της Αγγλίας δεν είναι καλή, τα αποτελέσματά της δεν πείθουν και ο Γκάρι Νέβιλ προτείνει τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα, στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ενόψει της αναμέτρησης των «τριών Λιονταριών» με την Σλοβακία!



«Βγάλε αυτούς τους τρεις»: Οι παίκτες που δεν θέλει να δει ο Νέβιλ στην ενδεκάδα, στο Αγγλία – Σλοβακία!

Μία ημέρα εκκρεμεί για τη σέντρα στην αναμέτρηση της εθνικής Αγγλίας με την Σλοβακία, με φόντο τη φάση των «16» του EURO 2024.

Όλοι αναμένουν τι μέλλει γενέσθαι και ζητούν μία βελτιωμένη έκδοση των «τριών Λιονταριών». Δεν θέλουν να δουν και πάλι μία ομάδα που αδυνατεί να δημιουργήσει ή ένα σύνολο που θα έχει αποκλειστικά στο μυαλό του την άμυνα και το «μηδέν» παθητικό.

Για τον λόγο αυτόν, ο Γκάρι Νέβιλ θεωρεί πως χρειάζονται δραστικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, αρχής γενομένης από την τετράδα της άμυνας. Προτείνει λοιπόν, να ξεκινήσει δεξιά ο Αλεξάντερ Άρνολντ και να πάει αριστερά ο Κάιλ Γουόκερ, ενισχύοντάς την πρότασή του με το γεγονός πως ο Κίραν Τρίπιερ είναι τραυματίας.

Συνεχίζει και στέκεται στον άξονα της Αγγλίας, λέγοντας πως ο Κόμπι Μέινου είναι έτοιμος για βασικός. Θέλει να τον δει στην ενδεκάδα, δίπλα σε Ντέκλαν Ράις και Τζουντ Μπέλιγχαμ, επισημαίνοντας πως ο Κόνορ Γκάλαγκερ μπορεί να μείνει εκτός.

Και η 3η αλλαγή που θεωρεί πως είναι εφικτή, αφορά τον Μπουκάγιο Σάκα. Ο Γκάρι Νέβιλ λέει πως πρέπει να τεθεί εκτός ενδεκάδας, με τον Κόουλ Πάλμερ να παίρνει την θέση του. Τι λέτε;

Δημήτρης Μανάκος