Με χαρακτηριστική, ιταλική συνταγή κάνουμε σέντρα στους «16» με τη Novibet

Το Euro 2024 επιστρέφει έπειτα από διάλειμμα δυο ημέρων και οι Ελβετοί κοντράρονται με τους Ιταλούς στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της φάσης των «16» της διοργάνωσης. Με τις αποδόσεις της Novibet θα δούμε πόσο καλά θα διαχειριστεί την περίσταση η ομάδα του Σπαλέτι...  



Με χαρακτηριστική, ιταλική συνταγή κάνουμε σέντρα στους «16» με τη Novibet

Η «σκουάντρα ατζούρα» με φοβερή τύχη, αλλά και ποιότητα, κατάφερε στο 90' + 8' του αγώνα με τους Κροάτες να γράψει το τελικό 1-1 στο τελευταίο ματς των ομίλων και να περάσει στα νοκ-άουτ. Δεν θα βρισκόταν εκεί αν έχανε το παιχνίδι, με δεδομένο πως δεν θα περνούσε ως μια από τις καλύτερες 3ες ομάδες των γκρουπ, λόγω της αρνητικής τιμής στη διαφορά τερμάτων.

Οι Ελβετοί σκόραραν σε κάθε παιχνίδι τους στον όμιλο που βρέθηκαν μαζί με Ουγγαρία, Γερμανία και Σκωτία και λίγο έλειψε να πανηγυρίσουν νίκη επί των διοργανωτών στην τελευταία αγωνιστική, αν δεν έβλεπαν τον Φίλκριγκ στο φινάλε να διαμορφώνει το 1-1.

Από δυο Under κι ένα Over κατέγραψαν στο τουρνουά μέχρι στιγμής οι δύο ομάδες που αναμετρώνται στο Βερολίνο.

Η Ιταλία πιστώνεται τον τίτλο του φαβορί, δεν περιμένει κανείς να ξεχυθεί στην επίθεση και ν' αρχίσει να σκοράρει και έχουμε την επιλογή που μας «έκλεισε το μάτι» από τη Novibet.

Συνοπτικά η πρόταση του England365

Ελβετία – Ιταλία: Διαφορά νίκης Ιταλία με 1, απόδοση 3.75