Μόνο με έναν τρόπο θα πάει ο Γκόρντον στη Λίβερπουλ: «Ρίξτε τις απαιτήσεις σας ή… κρατήστε τον», είπε στη Νιούκαστλ!

Θέλει να κρατήσει τον Άντονι Γκόρντον με κάθε κόστος η Νιούκαστλ και ζητά ένα τεράστιο ποσό από τη Λίβερπουλ για να πει το «ναι». Καμία συζήτηση για τους «κόκκινους» μία τόσο ακριβή κίνηση, που ξεκαθάρισαν άμεσα τη θέση τους!



Μόνο με έναν τρόπο θα πάει ο Γκόρντον στη Λίβερπουλ: «Ρίξτε τις απαιτήσεις σας ή… κρατήστε τον», είπε στη Νιούκαστλ!

Πριν από μερικά λεπτά, ο Fabrizio Romano κατέστησε σαφές πως ο Άντονι Γκόρντον ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να πάει στη Λίβερπουλ. Έχει πληροφορηθεί για το ενδιαφέρον των «κόκκινων» και έχει εκφράσει την επιθυμία του να υπάρξει συμφωνία με τη Νιούκαστλ, ώστε να παραχωρηθεί στο «Άνφιλντ».

Παρόλα αυτά, οι «καρακάξες» θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους και τη δεδομένη χρονική στιγμή, το πετυχαίνουν. Διότι δίχως να διευκρινιστεί το ακριβές ποσό, ο Romano ξεκαθάρισε πως η τιμή που έθεσε η Νιούκαστλ στη συζήτηση για τον Γκόρντον, ήταν τεράστια.

Δεν υπήρξε συμφωνία ή κάτι περισσότερο και ο μοναδικός τρόπος να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, είναι να ρίξει τις απαιτήσεις της η ομάδα του Έντι Χάου. Αυτό διαμήνυσε στη Νιούκαστλ η Λίβερπουλ, αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση, ο Γκόρντον θα μείνει στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ»!

Δημήτρης Μανάκος