Ο Κλοπ απολαβάνει τη ζωή, ξεσκάει με τένις και δηλώνει για το Euro: «Θα βελτιωθεί η Αγγλία» (vid)

Ευδιάθετος, φρέσκος, χαμογελαστός και χαλαρός σε τόσο μεγάλο βαθμό που είχαμε καιρό να τον δούμε. Ο Γιούργκεν Κλοπ συνδυάζει καλοπέραση διακοπών με αθλητισμό. Βρέθηκε στο ATP Finals της Μαγιόρκα για να κάνει ένα... διάλειμμα από το Euro 2024 με λίγο τένις, σχολίασε όσα έχει δει από το τουρνουά της πατρίδας του και κλήθηκε να σκεφτεί ποιους τενίστες θα ήθελε να έχει σε μια ποδοσφαιρική ομάδα! 



Ο Κλοπ απολαβάνει τη ζωή, ξεσκάει με τένις και δηλώνει για το Euro: «Θα βελτιωθεί η Αγγλία» (vid)

Ο θρυλικός πρώην κόουτς της Λίβερπουλ έβαλε τη φανέλα της εθνικής ομάδας της πατρίδας του και νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε στο court της Μαγιόρκα για να παρακολουθήσει το ATP Finals, ξεφεύγοντας για λίγο από το ποδόσφαιρο. 

Έχει χαλαρώσει, έχει ηρεμήσει η έκφρασή του, είναι χαμογελαστός και δεν αρνήθηκε να μιλήσει στα media όταν τον προσέγγισαν. Παρακολουθώντας κάτι διαφορετικό μέχρι να ξεκινήσει το ματς των «πάντσερ» απέναντι στους Δανούς, ο Kloppo δέχθηκε ερώτηση που προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον.

Έπρεπε να σκεφτεί τους τενίστες που θα ήθελε να έχει σε μια ποδοσφαιρική ομάδα! «Θα ήθελα να έναν παίκτη να έχει το mindset του Φέντερερ, έναν να έχει τη νοοτροπία του Ναδάλ κι έναν να έχει τις δυνάμεις του Τζόκοβιτς». 

Η κουβέντα δεν γινόταν να μην πάει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο φυσικά και παρακολουθεί ο Γερμανός και είχε να σχολιάσει: «Η Ισπανία δείχνει να είναι φαβορί, οι Γάλλοι είναι καλή, η Γερμανία είναι καλή, η Αγγλία θα βελτιωθεί...». 

Για το Copa America φάνηκε να μην έχει και τόσο εμπεριστατωμένη άποψη, αλλά αποκάλυψε πως μιλά ακόμα με τους πρώην ποδοσφαιριστές του και ανταλλάσσουν μηνύματα! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης