Με τη σοβαρότητα κι όχι τη... μετάλλαξη της Αγγλίας, στο 1.91 της Novibet

Είναι τέτοια η εικόνα των Άγγλων που ίσως το 90λεπτο να μη φτάσει για να κριθεί η πρόκριση απέναντι στους Σλοβάκους. Αλλά με τις αποδόσεις της Novibet θα εμπιστευθούμε την αντίληψη των παικτών του Σάουθγκεϊτ για τη σοβαρότητα που θα πρέπει να παρουσιάσουν κι όχι απαραίτητα για την ολική μεταμόρφωση στην εικόνα τους στο γήπεδο.  



Με τη σοβαρότητα κι όχι τη... μετάλλαξη της Αγγλίας, στο 1.91 της Novibet

Οι Σλοβάκοι ήρθαν στο δρόμο των «τριών λιονταριών» έπειτα από τ' αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Euro 2024 και κυρίως από τη φοβερή νίκη (2-0) της Γεωργίας απέναντι στην Πορτογαλία.

Ακόμα κι αν αποφεύχθηκε η Ολλανδία, ποιος λέει πια ότι υπάρχει εύκολο εμπόδιο για τα «τρία λιοντάρια». Δεν έπαιξαν καν τόσο – όσο οι παίκτες του Σάουθγκεϊτ στο 3ο γκρουπ, με δυο γκολ πήραν 5 βαθμούς και τερμάτισαν στην κορυφή του ομίλου.

Οι Σλοβάκοι βρέθηκαν στην απίστευτη κατάσταση της απόλυτης ισοβαθμίας με τους Βέλγους, τους Ουκρανούς και τους Ρουμάνους, με τους τελευταίους να καταφέρνουν να πάρουν την πρωτιά.

Θα προσπαθήσουμε γι' ακόμα μια φορά να δείξουμε πίστη στην Αγγλία, τις δυνατότητές της και την ανάγκη να καταφέρει να πείσει τον κόσμο της πως μπορεί να καταφέρει κάτι σε αυτό το τουρνουά.

Φυσικά δεν περιμένουμε ιδιαίτερο σκορ στην AufSchalke Arena...

Συνοπτικά η πρόταση του England365

Αγγλία – Σλοβακία: 1 & Under 3,5 με απόδοση 1.91 στη Novibet