Άργησαν, αλλά τα κατάφεραν: Πιάνει άμεσα δουλειά στη Γιουνάιτεντ ο Άσγουορθ

Η υπόθεση τράβηξε μερικούς μήνες, αλλά τελικά βρέθηκε η λύση. Ο Νταν Άσγουορθ θα πιάσει άεμσα δουλειά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως αθλητικός διευθυντής, αφού η Νιούκαστλ έδωσε τελικά τη συγκατάθεσή της και οι δύο ομάδες συμφώνησαν στο ποσό που έπρεπε να καταβληθεί ως αποζημίωση. 



Άργησαν, αλλά τα κατάφεραν: Πιάνει άμεσα δουλειά στη Γιουνάιτεντ ο Άσγουορθ

Η INEOS συνεχίζει τις αποφασιστικές κινήσεις για να βελτιωθεί άμεσα η κατάσταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο σύλλογος να παρουσιάσει κάτι πολύ καλύτερο από τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Μετά τη διατήρηση του Έρικ Τεν Χαγκ, τις κινήσεις που έχουν γίνει για να τον πλαισιώσουν με περισσότερους και ικανούς ποδοσφαιρανθρώπους, αλλά και τον τρόπο λειτουργία του συλλόγου που έχει αρχίσει να παρουσιάζει αλλαγές, ήρθε και η συμφωνία με τη Νιούκαστλ για τον Νταν Άσγουορθ. 

Ο 53χρονος αθλητικός διευθυντής θα σηκώσει αμέσως τα μανίκια για να πιάσει δουλειά στους «κόκκινους διαβόλους», με την υπόθεσή του να έχει καθυστερήσει αρκετούς μήνες, αφού η Νιούκαστλ ήθελε να ικανοποιηθεί στο έπακρο στο οικονομικό σκέλος. 

Η λύση βρέθηκε, οι ομάδες συμφώνησαν και ο Άσγουορθ θα είναι ο απόλυτος υπεύθυνος για αγωνιστικά ζητήματα, μεταγραφές και άλλα λειτουργικά θέματα στη Γιουνάιτεντ. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης