«Τζουντ, να κάνουμε τον πανηγυρισμό σου;» - Έτσι ξεκίνησαν οι iconic φωτογραφίες του Κέιν με τον Μπέλιγχαμ! (pics & vid)

Αυτές τις φωτογραφίες θα τις αναζητήσουν για να τις έχουν... κειμήλιο. Οι Κέιν και Μπέλιγχαμ πρόσφεραν φοβερά κλικ στους φωτογράφους μετά τα γκολ τους στο ματς της Αγγλίας με τη Σλοβακία στους «16» του Euro 2024 και όλα ξεκίνησαν από την επιθυμία του επιθετικού της Μπάγερν Μονάχου! 



«Τζουντ, να κάνουμε τον πανηγυρισμό σου;» - Έτσι ξεκίνησαν οι iconic φωτογραφίες του Κέιν με τον Μπέλιγχαμ! (pics & vid)

Ο Τζουντ σκοράρει. Τρέχει προς τον πάγκο της ομάδας. Φωνάζει «Who else?». Πέφτουν όλοι πάνω του. Η Αγγλία στο 90' + 5' έχει εξασφαλίσει... πνοή ενός εξτρά ημιώρου και έχει σώσει την πρόκριση. 

Ο Μπέλιγχαμ έχει πια πεισμώσει. Γυρίζει προς τον κόσμο να κάνει τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του. Ο Κέιν τον περιμένει. Του λέει ότι ... ζήλεψε και θέλει να το κάνει κι εκείνος. Και στέκονται παρέα με τα χέρια ανοιχτά! 

Πρώτο λεπτό της παράτασης και ο στράικερ της Μπάγερν με κεφαλιά κάνει την ανατροπή και με το 2-1 στέλνει την Αγγλία στα προημιτελικά. Ο Τζουντ δεν θα το άφηνε έτσι. Ήθελε να τον τιμήσει. Και του ζήτησε να κάνουν μαζί τον δικό του πανηγυρισμό. Και κάπως έτσι, βγήκαν ορισμένες από τις καλύτερες φωτογραφίες του τουρνουά, σε μια βραδιά που μόνο να τονώσει το ηθικό των «τριών λιονταριών» μπορεί. 

Αν βρεθεί και μια καλύτερη φόρμουλα από τον πάγκο, τότε ίσως και να έχει αρκετό ψωμί ακόμα η διοργάνωση για την ομάδα του Σάουθγκεϊτ...

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης