Ο Λίνεκερ δεν μασάει τα λόγια του για την Αγγλία: «Σαν να βρέθηκαν πρώτη φορά να παίξουν μπάλα...» (vid)

Για ομάδα που ήταν ελλιπής σε πολλά πράγματα, για παίκτες που έδειχναν να μην μπορούν να καταλάβουν τι κάνουν και για αποτέλεσμα που απέτρεψε μια από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές στα χρονικά της εθνικής ομάδας της Αγγλίας έκανε λόγο ο Γκάρι Λίνεκερ. 



Ο Λίνεκερ δεν μασάει τα λόγια του για την Αγγλία: «Σαν να βρέθηκαν πρώτη φορά να παίξουν μπάλα...» (vid)

Ο παλαίμαχος διεθνής επιθετικός έχει ξεκαθαρίσει ότι στην κριτική που ασκεί στα «τρία λιοντάρια» θα είναι απόλυτα ειλικρινής προς το κοινό της εθνικής ομάδας και γι' ακόμα μια φορά είχε να πει σκληρά λόγια. 

«Ήταν σαν να βρέθηκαν για πρώτη φορά να παίξουν ποδόσφαιρο. Πώς να πούμε ότι ήταν καλή η εμφάνιση; Η άμυνα ήταν πολύ πίσω, οι χαφ ήταν πολύ πίσω και υπήρχε τεράστιο κενό μέχρι τον Μπέλιγχαμ και την επίθεση. Υπήρξαν στιγμές που σκεφτόμασταν "ανεβείτε επιτέλους".

Αυτό είναι θέμα τακτικής και οδηγιών από τον πάγκο. Αν το ματς είχε λήξει ένα λεπτό νωρίτερα, θα μιλούσαμε για μια από τις πιο μίζερες και εξευτελιστικές εμφανίσεις της Αγγλίας» είπε ο Λίνεκερ. 

Από την πλευρά του, ο Άλαν Σίρερ στάθηκε στο γεγονός πως στη μεγάλη εικόνα για τα «τρία λιοντάρια», η πρώτη τελική στην εστία στο 95ο λεπτό αποτυπώνει πόσο κακή ήταν η ομάδα του Σάουθγκεϊτ γι' ακόμα μια φορά... 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης