Με τη Γαλλία και τον τετραπλασιασμό στη Novibet!

Η εικόνα τους είναι τέτοια που δεν μπορεί να γίνει κουβέντα για ξεκάθαρο φαβορί, αλλά εμείς βρήκαμε το σημείο τετραπλασιασμού στις αποδόσεις της Novibet για τη στοιχηματική μας επιλογή από το Γαλλία - Βέλγιο! 



Με τη Γαλλία και τον τετραπλασιασμό στη Novibet!

Ένα αυτογκόλ στην πρεμιέρα και ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τον Μπαπέ στο τρίτο ματς των ομίλων οδήγησε τους «τρικολόρ» στα νοκ-άουτ του Euro 2024. 

Στους «16», κοντράρονται με τους Βέλγους που φυσικά αντιμετώπισαν περισσότερα προβλήματα. Βρίσκονταν στον όμιλο - φωτιά με Ρουμανία, Ουκρανία και Σλοβακία και πέρασαν με τέσσερις βαθμούς. Κι εκείνοι με μόλις δυο τέρματα, όπως και οι Γάλλοι.

Βέβαια, ο Ντε Μπρόινε και οι συμπαίκτες του αποδοκιμάστηκαν εντόνως από τους οπαδούς τους και προκλήθηκε μια μικρή ρήξη στη σχέση εθνικής ομάδας και κόσμου με την εικόνα που παρουσίασαν οι «κόκκινοι διάβολοι». 

Ο «μαέστρος» της Σίτι κάνει ό,τι μπορεί, το απέδειξε και στο ματς με τους Ρουμάνους - στη μόνη νίκη των Βέλγων στα γκρουπ - αλλά φυσικά μόνος του δεν μπορεί να είναι αρκετός όταν διακυβεύεται ένα «εισιτήριο» για τα προημιτελικά. 

Εμείς θα επιλέξουμε την ετοιμότητα των «τρικολόρ» και του Μπαπέ που σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερα και σε ό,τι αφορά τις όποιες ενοχλήσεις από το κάταγμα στη μύτη. 

Συνοπτικά η πρόταση του England365 με τη Novibet

Γαλλία - Βέλγιο: 1 & Under 2,5 με απόδοση 4,00