«Όλοι έχουν μία γνώμη»: Το πρόβλημα της Αγγλίας είναι ΚΑΙ το tweet του Μόργκαν, για τον Κέιν και τον Μπέλιγχαμ!

Όλοι μιλούν, όλοι έχουν μία γνώμη, όλοι προσπαθούν να «πυροβολήσουν» την εθνική Αγγλίας. Φαντάζεστε τι ακολούθησε μετά από το πλήρως… αποτυχημένο tweet του Πιρς Μόργκαν!



«Όλοι έχουν μία γνώμη»: Το πρόβλημα της Αγγλίας είναι ΚΑΙ το tweet του Μόργκαν, για τον Κέιν και τον Μπέλιγχαμ!

Έχουμε πει πολλές φορές πως η εθνική Αγγλίας αντιμετωπίζει διαρκώς βασικά προβλήματα, τα οποία δεν είναι μόνο αγωνιστικά. Είναι σημαντικά και προκύπτουν από το ίδιο της το περιβάλλον.

Είναι παλιοί ποδοσφαιριστές της, είναι δημοσιογράφοι, είναι άνθρωποι γνωστοί στο αγγλικό κοινό, που πάντα έχουν κάτι να… πουν. Συμβαίνει συνέχεια, επιβεβαιώθηκε και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Σλοβακία, από τον Πιρς Μόργκαν.

Πρόκειται για τον δημοσιογράφο που έκανε και τη «μοιραία», τελευταία συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο, ως παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με το σκορ στο 1-0 υπέρ των Σλοβάκων λοιπόν, ο Μόργκαν επισήμανε τις τρεις αλλαγές που θα έπρεπε να έχει κάνει ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Είπε τον Μπέλιγχαμ, τον Κέιν και τον Φιλ Φόντεν. Του φαίνονταν κουρασμένοι, δίχως έκρηξη και δίψα για επιτυχία. Θα έβαζε στη θέση τους τον Γκόρντον, τον Πάλμερ και τον Γουότκινς. Λίγα λεπτά μετά, είχε διαψευστεί πλήρως. Οι δύο πρώτοι είχαν σκοράρει και ακολούθησε «δικαστήριο» στο Twitter!

Δημήτρης Μανάκος