Στη Γιουνάιτεντ ο άνθρωπος που «ανακάλυψε» τον Χάαλαντ, πίστεψε τους Σόμποσλαϊ - Σέσκο και πήγε τον Φερνάντες στην Τσέλσι!

Αν μη τι άλλο στο βιογραφικό του έχει να επιδείξει ηχηρότατες μεταγραφές και πολύ σύντομα θ' αποτελεί μέλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Κρίστοφερ Βίβελ μόλις εξασφαλίσει άδεια εργασίας θα πιάσει δουλειά για τους «κόκκινους διαβόλους» στο κομμάτι της ενίσχυσης του ρόστερ.



Στη Γιουνάιτεντ ο άνθρωπος που «ανακάλυψε» τον Χάαλαντ, πίστεψε τους Σόμποσλαϊ - Σέσκο και πήγε τον Φερνάντες στην Τσέλσι!

Ο Βίβελ είναι ο άνθρωπος που συνείσφερε στη μετακίνηση του Έντσο Φερνάντες από την Μπενφίκα στην Τσέλσι το καλοκαίρι του 2023.

Αυτή είναι η πιο πρόσφατη, μεγάλη μεταγραφή στην οποία είχε συμμετοχή, αφού, αν γυρίσουμε το χρόνο λίγο πιο πίσω θα δούμε ονόματα που πλέον βρίσκονται σε κλαμπ που ανήκουν στην ελίτ της Ευρώπης!

Πήγε τον Χάααλντ στην Ζάλτσμπουργκ, έχοντας καταλάβει πως πρόκειται για «διαμάντι» κι έπειτα ώθησε εκεί και τους Αντεγιέμι και Αϊνταρά.

Πήγε τον Γκβάρντιολ στη Λειψία, με τους Σίμακαν και Ράουμ, ενώ μετέφερε και τους Σόμποσλαϊ και Σέσκο στη Λειψία!

Έχει εργαστεί τόσο ως επικεφαλής scouting, όσο και ως τεχνικός διευθυντής αλλά και squad planner, ενώ, για μερικούς μήνες μέχρι το καλοκαίρι του 2023 εργάστηκε και στην Τσέλσι.

Η Γιουνάιτεντ θέλει να τον προσθέσει κι αυτόν στο τιμ των λειτουργιών του ποδοσφαιρικού τμήματος και θα πιάσει δουλειά αμέσως μόλις εκδοθεί η άδεια εργασίας του.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης