«Άκουσε, κακομαθημένε...»: Απάντησε ο δημοσιογράφος που ο Ντε Μπρόινε αποκάλεσε ανόητο! (vid)

Ο δημοσιογράφος, Τανκρέντι Παλμέρι έδωσε την απάντησή του δημόσια προς τον Κέβιν Ντε Μπρόινε που τον χαρακτήρισε ανόητο, θεωρώντας ενοχλητική την ερώτησή του για τη λεγόμενη χρυσή γενιά της εθνικής ομάδας του Βελγίου, μετά τον αποκλεισμό στους «16» του Euro 2024. «Να σου θυμίσω κάτι, κακομαθημένε...». 



«Άκουσε, κακομαθημένε...»: Απάντησε ο δημοσιογράφος που ο Ντε Μπρόινε αποκάλεσε ανόητο! (vid)

Ο αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι ενοχλήθηκε έντονα όταν άκουσε ουσιαστικά να του λένε για την αποτυχία μιας ιδιαίτερα ταλαντούχας φουρνιάς Βέλγων διεθνών στις μεγάλες διοργανώσεις και θέλησε να τονίσει πως δεν γίνεται η αντίστοιχη κριτική σε ομάδες όπως η Γαλλία, η Αγγλία, η Ισπανία και η Γερμανία που έχουν επιδείξει κατά καιρούς «χρυσές γενιές». 

Αποχωρώντας από το σημείο όπου μιλούσε στους δημοσιογράφους, ο Ντε Μπρόινε χαρακτήρισε ανόητο τον Παλμέρι, η στιγμή αποτυπώθηκε σε βίντεο και ο δημοσιογράφος έδωσε την απάντησή του, μέσω social media. 

«Άκουσε, κακομαθημένε. Η Αγγλία, η Γερμανία, η Ισπανία και η Γαλλία τουλάχιστον έπαιξαν σε έναν τελικό. Κλασσικό παράδειγμα ποδοσφαιριστή που θέλει να τον ρωτούν μόνο για το πόσο καλά έπαιξε...». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης