Η καλύτερη πώληση της ιστορίας της: Ποσό - ρεκόρ εξασφάλισε η Φούλαμ για να δώσει τον Παλίνια!

Έπειτα από καιρό επαφών, συζητήσεων και διαπραγματεύσεων, οι Φούλαμ και Μπάγερν Μονάχου τα βρήκαν για τη μετακίνηση του Ζοάο Παλίνια στη Βαυαρία, με τους Λονδρέζους να πραγματοποιούν την ακριβότερη πώληση της ιστορίας τους!  



Η καλύτερη πώληση της ιστορίας της: Ποσό - ρεκόρ εξασφάλισε η Φούλαμ για να δώσει τον Παλίνια!

Μπορεί ο Πορτογάλος χαφ να σκέφτεται αυτές τις μέρες μόνο τους τρόπους με τους οποίους θα θριαμβεύσει με τον Κριστιάνο, τον Μπρούνο, τον Μπερνάρντο και τους υπόλοιπους στα γήπεδα της Γερμανίας, αλλά... η τύχη του δουλεύει και σε συλλογικό επίπεδο. 

Η Φούλα έπειτα από πιέσεις που διήρκησαν αρκετό καιρό, είπε τελικά το «ναι» στην Μπάγερν Μονάχου, αλλά φρόντισε να το κάνει έχοντας ικανοποιηθεί στο 100% στο οικονομικό! 

Αυτό, σημαίνει πως τα 51+5 εκατομμύρια ευρώ έναντι των οποίων θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Παλίνια στους Βαυαρούς, είναι το ακριβότερο ποσό με το οποίο οι «cottagers» έχουν παραχωρήσει ποδοσφαιριστή. 

Ο 28χρονος μέσος βρισκόταν στην αγγλική πρωτεύουσα τα τελευταία δυο χρόνια έχοντας μετακομίσει εκεί από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η Φούλαμ τον πουλά έναντι διπλάσιου ποσού από εκείνο που είχε δώσει (22 εκατ.) για να τον κάνει δικό της. 

Κώστας Ζάλιαρης