«Ευχαριστώ, αλλά όχι φέτος»: Η Πρέμιερ ζητά τον Σίμονς κι εκείνος κλείνει την πόρτα!

Τα μεγαλύτερα κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ φέρονται να έχουν επικοινωνήσει με το περιβάλλον και τους ατζέντηδες του Τσάβι Σίμονς, ωστόσο, όλοι έλαβαν την απάντηση: «Ευχαριστώ, αλλά όχι...»! 



«Ευχαριστώ, αλλά όχι φέτος»: Η Πρέμιερ ζητά τον Σίμονς κι εκείνος κλείνει την πόρτα!

Ο θαυματουργός εξτρέμ της Παρί Σεν Ζερμέν που πέρυσι έκανε εκπληκτικά πράγματα με τη φανέλα της Λειψίας, γνωρίζει πως πλέον βρίσκεται στα ραντάρ των σπουδαιότερων ευρωπαϊκών κλαμπ. 

Οι Παριζιάνοι έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το μέλλον του, αλλά κι εκείνος φαίνεται πως στα 21 του προτιμά να παίξει κάπου που ίσως οι απαιτήσεις να μην είναι τεράστιες, όπως συμβαίνει στην Πρέμιερ Λιγκ. 

Αυτός ίσως είναι και ο λόγος που φέρεται να έχει αποφασίσει πως το φετινό καλοκαίρι και μετά το Euro 2024 δεν θ' αναζητήσει τρόπο να παίξει στην Αγγλία. Άρσεναλ Τσέλσι, Λίβερπουλ και τα κλαπ του Μάντσεστερ φέρονται να θέλησαν να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους προς τους εκπροσώπους του Σίμονς, αλλά ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι κάθετος. 

«Σας ευχαριστώ, αλλά όχι. Τουλάχιστον όχι φέτος...» ήταν τα λόγια του παίκτη, που πάντως δέχεται... στενό μαρκάρισμα από τους ανθρώπους της Μπάγερν σε καθημερινή βάση. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης