«Διαφορά… δύο εκατομμυρίων» – Η Μπολόνια απέρριψε πρόταση της Άρσεναλ, αλλά ο Καλαφιόρι πάει Λονδίνο!

Ζητούσε 50 εκατομμύρια, «κατέβηκε» στα 42, η Άρσεναλ της έδωσε 40 και η Μπολόνια είπε «όχι». Όλα δείχνουν όμως, πως ο Ρικάρντο Καλαφιόρι θα γίνει «κανονιέρης», εντός των επόμενων ωρών!



«Διαφορά… δύο εκατομμυρίων» – Η Μπολόνια απέρριψε πρόταση της Άρσεναλ, αλλά ο Καλαφιόρι πάει Λονδίνο!

Πριν από μερικές ώρες, έγινε γνωστό και ξεκίνησε να επιβεβαιώνεται από κάθε λογής κορυφαίο ρεπόρτερ, πως η Άρσεναλ απέχει μία «ανάσα» από τη μεταγραφή του Ρικάρντο Καλαφιόρι από την Μπολόνια.

Φημολογούνταν μάλιστα, πως το ποσό που ζητά η ιταλική ομάδα ήταν χαρακτηριστικά εύκολο για τους «κανονιέρηδες», από την στιγμή που ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν αρκετά για έναν διεθνή, κεντρικό αμυντικό.

Κοντά στα 50 εκατομμύρια ζητούσε η Μπολόνια, αλλά η πρώτη προσφορά της Άρσεναλ απείχε αρκετά. Στα 40 γράφτηκε πως κινήθηκαν οι Λονδρέζοι, με τους Ιταλούς αισίως να επισημαίνουν πως η Μπολόνια… έριξε τις απαιτήσεις της!

Ζητά… 42, απέρριψε την πρώτη πρόταση της Άρσεναλ, αλλά φαντάζει δεδομένο πως η διαφορά θα καλυφθεί. Και όσο περνούν οι ώρες, τόσο πιο πιθανή φαντάζει η μετακόμιση του Ρικάρντο Καλαφιόρι στο Βόρειο Λονδίνο!

Δημήτρης Μανάκος