Ξεκίνημα με 0/2 για τον Σλοτ στη Λίβερπουλ; «Χάθηκε» και δεύτερος στόπερ, μέσα σε… 24 ώρες!

Δύο ποδοσφαιριστές ήθελε, δεν έκανε επίσημη πρόταση, αμφότεροι φαίνεται πως καταλήγουν αλλού. Και κάπως έτσι, το «μεταγραφικό παζάρι» του καλοκαιριού για τη Λίβερπουλ, επί της ουσίας, δεν έχει ξεκινήσει ακόμη!



Ξεκίνημα με 0/2 για τον Σλοτ στη Λίβερπουλ; «Χάθηκε» και δεύτερος στόπερ, μέσα σε… 24 ώρες!

Ήταν δεδομένο, από την στιγμή της ανακοίνωσης του Άρνε Σλοτ στη Λίβερπουλ, πως οι «κόκκινοι» θα μπουν στη διαδικασία αναζήτησης μεταγραφών, με βασικό τους στόχο την ενίσχυση της ανασταλτικής τους λειτουργίας.

Ούτως ή άλλως, αν παρατηρήσει κανείς διεξοδικά, όσα γράφονται και «παίζουν» στα ρεπορτάζ της Λίβερπουλ, θα διαπίστωνε πως αυτός είναι ο πρωταρχικός σκοπός, αναλογικά και με τα ζητήματα που αντιμετώπιζε πέρυσι η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Βρισκόταν διαρκώς πίσω στο σκορ, έμαθε να… κυνηγάει το αποτέλεσμα, δυσκολευόταν να διαχειριστεί το προβάδισμα, όταν αυτή έβρισκε δίχτυα πρώτη.

Για τον λόγο αυτόν, ο Σλοτ ξεκίνησε να αναζητά κεντρικούς αμυντικούς, αλλά προς το παρόν, οι δύο υποθέσεις με τις οποίες είχε συνδεθεί η νέα του ομάδα, φαίνεται πως έχουν «ναυαγήσει».

Ο πρώτος παίκτης που άρεσε ήταν ο Λένι Γιόρο της Λιλ, με τα τελευταία δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο δεύτερος είναι ο Ρικάρντο Καλαφιόρι, που όπως όλα δείχνουν, οδεύει στην Άρσεναλ.

Προς το παρόν λοιπόν, το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για στόπερ, ούτε έχει μετουσιωθεί σε ρεαλιστική διεκδίκηση, αλλά ούτε έχει αποδώσει «καρπούς». Και περιμένουμε…

Δημήτρης Μανάκος