Ο Κριστιάνο αποφάσισε για το επόμενο Μουντιάλ: «Τι και αν δεν έχει… ακόμα γκολ στο EURO!»

Μπορεί το 2026 να είναι 41 ετών, μπορεί να μην έχει σκοράρει… ακόμη στο τρέχον EURO, όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο φημολογείται πως θα εκπροσωπήσει την Πορτογαλία και στο Παγκόσμιο Κύπελλο, σε δύο έτη από τώρα!



Ο Κριστιάνο αποφάσισε για το επόμενο Μουντιάλ: «Τι και αν δεν έχει… ακόμα γκολ στο EURO!»

Η αλήθεια είναι πως κάτι δεν οδεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προς το παρόν, για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο EURO 2024. Για τον ίδιο, προσωπικά. Διότι η Πορτογαλία βρίσκεται στα προημιτελικά του τουρνουά, ήταν πειστική στους ομίλους και κατάφερε να αποκλείσει, έστω και στη διαδικασία των πέναλτι, την Σλοβακία, στον γύρο των «16».

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ όμως, δεν έχει βρει ακόμη το πρώτο του γκολ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ένα γκολ που θα σηματοδοτήσει και ρεκόρ, από την στιγμή που ουδείς, ποτέ, έχει καταφέρει να βρει δίχτυα σε έξι EURO.

Προσπαθεί πολύ, αστόχησε στο πέναλτι κόντρα στην Σλοβακία, «ξέσπασε» σε κλάματα. Όλοι πίστεψαν πως η εν λόγω αντίδραση οφείλεται και στην συναισθηματική φόρτιση που τον διακατέχει, καθώς πιθανότατα, αυτό είναι το τελευταίο του μεγάλο τουρνουά με την χώρα του.

Μάλλον όμως, έκαναν λάθος. Διότι σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα, ο Κριστιάνο έχει πάρει την απόφασή του για το Μουντιάλ του 2026. Θέλει να είναι εκεί. Σε αυτό θα κλείσει ο κύκλος με την Πορτογαλία. Έχει μία μεγάλη διοργάνωση ακόμη. Θα παίξει σε αυτήν στα 41 του χρόνια!

Δημήτρης Μανάκος