Ο Τεν Χαγκ υπέγραψε το νέο συμβόλαιο: Δύο χρόνια ακόμη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Επίσημη είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Έρικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ολλανδό να υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Έκανε λόγο για πλήρη ταύτιση ιδεών, με τις βλέψεις για την επόμενη διετία να είναι υψηλές!



Ο Τεν Χαγκ υπέγραψε το νέο συμβόλαιο: Δύο χρόνια ακόμη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει να βρίσκεται και για την επόμενη διετία ο Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος ανανέωσε και επίσημα το συμβόλαιό του με τους «κόκκινους διαβόλους».

Επρόκειτο για κάτι που έμοιαζε θέμα χρόνου και εν τέλει, πράγματι έτσι ήταν. Ο Ολλανδός ήθελε να συνεχίσει στο «Ολντ Τράφορντ», ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ πείστηκε από την κατάκτηση του FA Cup και η παραμονή του μέχρι το καλοκαίρι του 2026 είναι γεγονός.

Στις πρώτες του δηλώσεις, έκανε λόγο για πλήρη ταύτιση ιδεών με τη διοίκηση, με στόχο την εξέλιξη της ομάδας και τις αναρίθμητες επιτυχίες στο μέλλον!

 

Ο Έρικ Τεν Χαγκ δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κατέληξα σε συμφωνία με τον σύλλογο, για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί. Κοιτάζοντας πίσω τα δύο τελευταία χρόνια, μπορούμε να δούμε με υπερηφάνεια δύο τρόπαια και πολλά παραδείγματα προόδου από εκεί που ήμασταν όταν μπήκα».

Ωστόσο, πρέπει επίσης να είμαστε ξεκάθαροι ότι υπάρχει ακόμη πολλή σκληρή δουλειά μπροστά μας, για να φτάσουμε στα επίπεδα που αναμένονται από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αναφέρομαι για αγγλικούς και ευρωπαϊκούς τίτλους.

Στις συζητήσεις μου με τον σύλλογο, βρήκαμε πλήρη ενότητα στο όραμά μας για την επίτευξη αυτών των στόχων και είμαστε όλοι σθεναρά αφοσιωμένοι να κάνουμε αυτό το ταξίδι μαζί.»

Δημήτρης Μανάκος