«Ένας από τους επιτυχημένους στην Ευρώπη»: Ο Άσγουορθ ήθελε διακαώς τον Τεν Χαγκ στη Γιουνάιτεντ!

Η απόλυτη αποθέωση από τον Νταν Άσγουορθ στον Έρικ Τεν Χαγκ, λίγα λεπτά μετά την παραμονή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μέχρι και το 2026!



«Ένας από τους επιτυχημένους στην Ευρώπη»: Ο Άσγουορθ ήθελε διακαώς τον Τεν Χαγκ στη Γιουνάιτεντ!

Τι και αν πριν από περίπου έναν μήνα, ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχαν μπει στη διαδικασία να βρουν τον αντικαταστάτη του Έρικ Τεν Χαγκ;

Ο Τόμας Τούχελ δεν δέχθηκε να αναλάβει τη διαδοχή του, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν κατέληξαν σε κάποιον άλλον και ο πιο πλούσιος Βρετανός επιχειρηματίας αποφάσισε να τον διατηρήσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του.

Πριν από μερικά λεπτά, η ανανέωση της συνεργασίας έγινε επίσημη και ο Ολλανδός συνεχίζει στο «Ολντ Τράφορντ», μέχρι και το καλοκαίρι του 2026.

Αρκετοί φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναρωτιούνται για την εν λόγω επιλογή, αλλά ο Νταν Άσγουορθ είχε την απάντηση. Επισήμανε πως ο Τεν Χαγκ είναι ένας εκ των πιο επιτυχημένων προπονητών στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, λέγοντας πως η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, σηματοδοτεί μερικά βήματα προόδου για τον ίδιο τον σύλλογο!

Αναλυτικά, όσα είπε ο Νταν Άσγουορθ:

«Με δύο τρόπαια σε δύο χρόνια, ο Τεν Χαγκ αποδεικνύει γιατί είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αποφασίσαμε πως ο Έρικ είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να δουλέψουμε. Είναι βήμα εξέλιξης για τον σύλλογο, αποδεικνύει τα standard μας και αναμένουμε τα αποτελέσματα!»

Δημήτρης Μανάκος