Μια άλλη Αγγλία ετοιμάζει ο Σάουθγκεϊτ – Δυο 10άρια και... ανάμνηση τελικού

Αποφασισμένος να ταρακουνήσει τους ποδοσφαιριστές του, αλλά και να σκεφτεί από την αρχή την τακτική προσέγγιση, προκειμένου ν' αφυπνιστεί η εθνική ομάδα της Αγγλίας, εμφανίζεται ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ενόψει του προημιτελικού με την Ελβετία. Τι αναφέρουν τα ρεπορτάζ για τα... δυο δεκάρια, την τριάδα στην άμυνα και τη συνταγή του τελικού του '21...  



Μια άλλη Αγγλία ετοιμάζει ο Σάουθγκεϊτ – Δυο 10άρια και... ανάμνηση τελικού

Ο ομοσπονδιακός κόουτς γνωρίζει πολύ καλά πως πρέπει να παρέμβει. Πρέπει να ενεργήσει με τέτοιον τρόπο από τον πάγκο, ώστε η ομάδα του να δείξει επιτέλους κάτι αρκετά καλύτερο και αρκετά πιο ανταγωνιστικό απ' όσα έχει φανερώσει στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μέχρι και αυτή τη στιγμή.

Και σε αυτό το πλαίσιο ετοιμάζεται για δραστικές αλλαγές, τόσο στο σχηματισμό, όσο και στη δική του προσέγγιση για τον προημιτελικό του Σαββάτου κόντρα στους Ελβετούς.

Η απουσία του αξιόπιστου Γκέχι λόγω των καρτών που έχει αντικρίσει, κάνει τον Σάουθγκεϊτ να σχεδιάζει τριάδα στην άμυνα, κάτι που την τελευταία φορά που το έκαναν τα «τρία λιοντάρια» σε ματς υψηλού ανταγωνιστικού επιπέδου, ήταν στον τελικό της διοργάνωσης του 2020 (το καλοκαίρι του 2021), απέναντι στην Ιταλία στο «Γουέμπλεϊ»!

Μάλιστα, γίνεται λόγος για ανάθεση στους Μπέλιγχαμ και Φόντεν να δρουν αμφότεροι στον αγωνιστικό χώρο σε ρόλο ... 10αριού, ωστόσο, ακόμα δεν υπάρχει πιο ειδική ενημέρωση αναφορικά με τα πρόσωπα που θα βρίσκονται στην 11άδα κι αν θα υπάρχουν γενικότερα δραστικές αλλαγές...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης