Ο Φέρντιναντ έχει απαιτήσεις από τον Σάουθγκεϊτ: «Αν δεν ξεκινήσει, εγώ... γυρίζω με τα πόδια»!

Ο Ρίο Φέρντιναντ αφουγκράζεται τα ρεπορτάζ για τις αλλαγές που ετοιμάζει ο Σάουθγκεϊτ ενόψει του προημιτελικού με την Ελβετία και εξέφρασε με φοβερό τρόπο τη στήριξή του στον Κόμπι Μέινου, «φωνάζοντας» πως θα πρέπει απαραίτητα να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της Αγγλίας!  



Ο Φέρντιναντ έχει απαιτήσεις από τον Σάουθγκεϊτ: «Αν δεν ξεκινήσει, εγώ... γυρίζω με τα πόδια»!

Ο νεαρός χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο χρόνο συμμετοχής που έχει πάρει, έχει προσπαθήσει να προσφέρει κάτι διαφορετικό και φρέσκο στα «τρία λιοντάρια» στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. 

Ο Ρίο Φέρντιναντ τον στηρίζει, θέλει να τον δει να βγαίνει μπροστά, να παίρνει περισσότερες ευθύνες και ήταν αφοπλιστικός όσον αφορά στον Σαββατιάτικο προημιτελικό με τους Ελβετούς. 

«Αν ο Κόμπι δεν ξεκινήσει στο ματς, εγώ θα επιστρέψω από τη Γερμανία περπατώντας» έγραψε ο παλαίμαχος αμυντικός στα social media, αντικρίζοντας μια φημολογούμενη 11άδα από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. 

Σε αυτό το αρχικό σχήμα, υπάρχει αμυντική τριάδα με Κόνσα, Στόουνς,Γουόκερ, ο Μέινου με τον Ράις είναι στα χαφ, δεξιά ο Άρνολντ, αριστερά ο Σάκα, ενώ, Φόντεν και Μπέλιγχαμ τοποθετήθηκαν πίσω από τον Κέιν. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης