«Το έκανε ξανά! Ασύγκριτος!»: Η Άστον Βίλα καμαρώνει για τα κατορθώματα του απίθανου Μαρτίνες (vid)

Το ξαναπήρε πάνω του. Έχει πια 4/4! Είναι ανίκητος! Όποτε ο αντίπαλος στέκεται απέναντί του στην άσπρη βούλα, ο «Ντίμπου»... μεταμορφώνεται σε θηρίο. Και κατάφερε να θριμαβεύσει γι' ακόμα μια φορά σε διαδικασία πέναλτι, κάνοντας φυσικά τρομερά υπερήφανη και την Άστον Βίλα. 



«Το έκανε ξανά! Ασύγκριτος!»: Η Άστον Βίλα καμαρώνει για τα κατορθώματα του απίθανου Μαρτίνες (vid)

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες... ζει για τα πέναλτι. Ζει γι' αυτές τις στιγμές που μπορεί να παίξει με το μυαλό του αντιπάλου του, όταν τον έχει απέναντί του και πλέον η κατάσταση είναι τέτοια που μετατρέπεται σε προσωπική μονομαχία. 

Ξέρει να του δείξει με το βλέμμα του, το ύφος του, μερικά λόγια που θα του φωνάξει, πως εκείνος είναι ο κυρίαρχος και δεν τον νικά κανείς σε αυτή τη διαδικασία. Και το απέδειξε γι' ακόμα μια φορά απέναντι στο Εκουαδόρ για να οδηγήσει την Αργεντινή στα ημιτελικά του Copa America. 

Ο «Ντίμπου» απέκρουσε δυο διαδοχικά πέναλτι αντιπάλων του, άρχισε ξανά τους χορούς μπροστά στις εξέδρες, το απόλαυσε και φυσικά πρόσφερε λύτρωση στον αρχηγό του, τον Μέσι, που είχε αστοχήσει νωρίτερα σε εκτέλεση αλά Πανένκα που είχε δοκιμάσει... 

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης