Μία ομάδα της National League πανηγυρίζει: Ο Κίλμαν της δίνει τέσσερα εκατομμύρια, μέσω… Γουέστ Χαμ!

Γνήσιο, ρομαντικό, αγγλικό ποδόσφαιρο. Η Μέιντενχεντ δικαιώθηκε για τον Μαξ Κίλμαν, επτά χρόνια μετά και βάζει στα ταμεία της κοντά στα τέσσερα εκατομμύρια από την πώλησή του στη Γουέστ Χαμ από τη Γουλβς!



Μία ομάδα της National League πανηγυρίζει: Ο Κίλμαν της δίνει τέσσερα εκατομμύρια, μέσω… Γουέστ Χαμ!

Μία πολύ σημαντική κίνηση στην καριέρα του αναμένεται να ολοκληρώσει άμεσα ο Μαξ Κίλμαν, ο οποίος αφήνει τη Γουλβς μετά από έξι χρόνια, για να πάρει μεταγραφή στη Γουέστ Χαμ.

Αποτέλεσε μία από τις προτεραιότητες του Λοπετέγκι, οι «λύκοι» δέχθηκαν να τον πουλήσουν και ο 27άχρονος στόπερ αφήνει το «Μολινό», για να μετακινηθεί στο «Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου» και να γίνει συμπαίκτης του Ντίνου Μαυροπάνου.

Η κίνηση αυτή ολοκληρώνεται έναντι 40 εκατομμυρίων και το deal για τη Γουλβς φαντάζει εξαιρετικό. Και όχι μόνο. Διότι μαζί με αυτήν, «πανηγυρίζει» και μία ομάδα της National League.

Ο λόγος για τη Μέιντενχεντ, από την οποία ο Μαξ Κίλμαν ξεκίνησε την καριέρα του. Κατά την αποχώρησή του από εκεί, η ημί – ερασιτεχνική ομάδα αποφάσισε να βάλει ποσοστό μεταπώλησης στη συμφωνία, το οποίο «άγγιζε» το 20%.

Η μεγάλη μεταγραφή που ανέμενε η Μέιντενχεντ έγινε πράξη και το club αναμένεται να βάλει στα ταμεία του τέσσερα εκατομμύρια. Προφανώς και πρόκειται για σπουδαία επιτυχία, με τη Μέιντενχεντ να ολοκληρώνει τη σεζόν στην 17η θέση της National League!

Δημήτρης Μανάκος