Το Sky Sports απολογήθηκε στη Νότιγχαμ Φόρεστ για τον Νέβιλ!

Ήταν έξαλλος με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και την ανακοίνωση σε βάρος της διαιτησίας, έκανε λόγο για «μαφία» και για απαράδεκτη κίνηση από πλευράς «κόκκινων». Και μερικούς μήνες μετά, το Sky Sports απολογείται στην αγγλική ομάδα για τον Γκάρι Νέβιλ!



Το Sky Sports απολογήθηκε στη Νότιγχαμ Φόρεστ για τον Νέβιλ!

Μπορεί να πέρασαν αρκετοί μήνες, από τότε που Έβερτον και Νότιγχαμ Φόρεστ συναντήθηκαν στο «Γκούντισον Παρκ», μπορεί αμφότερες πλέον να βρίσκονται στην Premier League και να έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους, όμως η τελευταία τους αναμέτρηση κρίθηκε επεισοδιακή.

Τα «ζαχαρωτά» είχαν επικρατήσει με 2-0, οι «κόκκινοι» είχαν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία και τα εξέφρασαν δημόσια, αναρτώντας ανακοίνωση σε βάρος της διαιτησίας και του VAR.

Το εν λόγω γεγονός έκανε έξαλλο τον Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος στον «αέρα» του Sky Sports, στις 21 Απριλίου, είχε μιλήσει για «πρακτικές μαφίας» και για κινήσεις που δεν αρμόζουν ή σχετίζονται με το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ωστόσο, πριν από μερικά λεπτά, το ίδιο το Sky Sports απολογήθηκε στη Νότιγχαμ και επισήμανε πως ο Γκάρι Νέβιλ δεν θα χρησιμοποιήσει ανάλογες λέξεις στο μέλλον!

Δημήτρης Μανάκος