Ο Άντονι Τέιλορ γνώριζε τον κανονισμό: Ο λόγος που δεν δόθηκε πέναλτι στο χέρι του Κουκουρέγια!

Πολλοί διαμαρτύρονται για την απόφαση του Άντονι Τέιλορ να μην δώσει πέναλτι στη Γερμανία, στον προημιτελικό με την Ισπανία, με το σκορ στο 1-1. Στην πραγματικότητα όμως, ο Άγγλος διαιτητής έπραξε σωστά και γνώριζε τον κανονισμό!



Ο Άντονι Τέιλορ γνώριζε τον κανονισμό: Ο λόγος που δεν δόθηκε πέναλτι στο χέρι του Κουκουρέγια!

Μεγάλη είναι η συζήτηση που έχει λάβει χώρα μετά τον αποκλεισμό της Γερμανίας από την Ισπανία, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για μία φάση, που προέκυψε με το σκορ στο 1-1.

Συγκεκριμένα, στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους της παράτασης, ο Κουκουρέγια είδε την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του, εντός περιοχής, μετά από προσπάθεια του Τζαμάλ Μουσιάλα.

Γερμανία και Νάγκελσμαν φώναξαν για πέναλτι, αλλά ουδείς γνώριζε πως υπάρχει ένας κανονισμός που ελάχιστοι θυμούνται. Τι εννοούμε με αυτό;

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε κάνει η UEFA πριν από την έναρξη της διοργάνωσης, είχε τονιστεί ότι αν το χέρι είναι κοντά στο σώμα και σε κάθετη θέση ή το χέρι να είναι πίσω από το κορμί του ποδοσφαιριστή, τότε ΔΕΝ θα δίνεται παράβαση.

Αυτό γνώριζε πλήρως ο Άντονι Τέιλορ, το εξήγησε ευθύς αμέσως και στην ενδοεπικοινωνία και η φάση δεν εξετάστηκε περαιτέρω!

Δημήτρης Μανάκος