«Στην Άρσεναλ ο Καλαφιόρι» - Μιλούν γι' απόλυτη συμφωνία οι Ιταλοί! (pics)

It's a deal! Η Άρσεναλ φέρεται να κατάφερε ν' αποσπάσει το «ναι» της Μπολόνια για τον Ρικάρντο Καλαφιόρι, που με τη σειρά του εμφανίζεται έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών με τους «κανονιέρηδες»! 



«Στην Άρσεναλ ο Καλαφιόρι» - Μιλούν γι' απόλυτη συμφωνία οι Ιταλοί! (pics)

Ο Ιταλός διεθνής αμυντικός από την πρώτη στιγμή εμφανιζόταν θετικός στο ενδεχόμενο να μετακινηθεί στο Λονδίνο και να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ. Και ο Τύπος της πατρίδας του αναφέρει πως αυτό το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα πολύ σύντομα! 

Η Gazzetta dello Sport τονίζει πως ο Καλαφιόρι πηγαίνει στην Άρσεναλ έπειτα από συμφωνία 53 εκατομμυρίων ευρώ τα οποία θα εισπράξει η Μπολόνια για να μετακινηθεί ο παίκτης στο «Έμιρεϊτς». 

Όσον αφορά στον 22χρονο ποδοσφαιριστή, εκείνος είναι σύμφωνος σε όλα, σε ό,τι αφορά στους όρους της συνεργασίας του με τους «κανονιέρηδες» και το συμβόλαιο που τον περιμένει στην αγγλική πρωτεύουσα έχει διάρκεια τεσσάρων ετών. 

Από την πλευρά της, η Corriere dello Sport κάνει λόγο για προσφορά που κατατέθηκε από την Άρσεναλ αργά το βράδυ της Πέμπτης, με τον Αρτέτα και τους ανθρώπους του συλλόγου να ευελπιστούν να ολοκληρωθεί άμεσα η υπόθεση.  

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης