Φοβερά χαλαρός ο Σλοτ, συστήθηκε μέχρι και στους μάγειρες και έπιανε κουβέντα με τους παίκτες (vid)

Η πρώτη μέρα κανονικής δουλειάς του Άρνε Σλοτ στο Kirkby ως κόουτς της Λίβερπουλ ήταν η Παρασκευή και ο Ολλανδός φρόντισε να βάλει σε εφαρμογή το πλάνο για τη σύσφιξη σχέσεων. Ιδιαίτερα φιλικός και χαλαρός με όλους, συστήθηκε μέχρι και στους μάγειρες στην κουζίνα, ενώ, έκανε «πηγαδάκια» με τους παίκτες του στο γυμναστήριο γνωρίζοντάς τους λίγο καλύτερα. 



Φοβερά χαλαρός ο Σλοτ, συστήθηκε μέχρι και στους μάγειρες και έπιανε κουβέντα με τους παίκτες (vid)

Φυσικά από τη στιγμή που μόλις 8 παίκτες ήταν διαθέσιμοι για... κάτι σαν προπόνηση, αφού περισσότερο έμοιαζε με ξεμούδιασμα το πρόγραμμα της πρώτης μέρας, ήταν και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Σλοτ να δουλέψει περισσότερο στο κομμάτι της επικοινωνίας, παρά σε αυτό της δουλειάς για την επιστροφή σε αγωνιστικούς ρυθμούς. 

Από νωρίς το πρωί βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Kirkby, πήγε μέχρι και στην κουζίνα για να συστηθεί στους μάγειρες και να τους χαιρετήσει ευχαριστώντας τους για τη συνεισφορά τους και φυσικά βρέθηκε ενώπιων των εκπροσώπων του Τύπου. 

Με τους παίκτες του όσο εκείνοι βρίσκονταν στο γυμναστήριο έφτιαχνε «πηγαδάκια» και μιλούσε μαζί τους για να τους γνωρίσει καλύτερα, ενώ, για τα δυο γκρουπ που βγήκαν στο γήπεδο πρωί και απόγευμα, ανέλαβαν τη δουλειά με τα σπριντ και τα τεστ φυσικής κατάστασης οι βοηθοί του Σλοτ. 

Παρών ήταν ο Κώστας Τσιμίκας ανάμεσα στους 8 ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν προετοιμασία για τους «κόκκινους», με τον Greek Scouser να «κολλάει» με τον Κέρτις Τζόουνς και να προπονείται στο γήπεδο με το απογευματινό γκρουπ. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης