Στη Γουέστ Χαμ ο Κίλμαν, πανηγυρίζουν στη Μέιντενχεντ Γιουνάιτεντ για τα «ζεστά» εκατομμύρια!

Χρειάστηκε χρόνος και... χρήματα, αλλά ο Μαξ Κίλμαν είναι πια με κάθε επισημότητα παίκτης της Γουέστ Χαμ μετά και το "ok" της Γουλβς στην προσφορά των 40 εκατομμυρίων λιρών! Ευτυχία στη Μέιντενχεντ Γιουνάιτεντ της National League για το φοβερό ποσό που μπαίνει στα ταμεία της ομάδας από αυτή τη μεταγραφή!



Στη Γουέστ Χαμ ο Κίλμαν, πανηγυρίζουν στη Μέιντενχεντ Γιουνάιτεντ για τα «ζεστά» εκατομμύρια!

Ο 27χρονος αμυντικός είχε βρεθεί στο «στόχαστρο» και της Νιούκαστλ, ενώ, η Νάπολι είχε λάβει αρνητική απάντηση σε πρόταση 30 εκατομμυρίων που είχε καταθέσει πριν από καιρό! 

Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε 7ετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα για να παραμείνει εκεί έως το 2031, με τη σχέση του με τον Λοπετέγκι να έχει βάλει τις βάσεις από τη σεζόν 2022-2023. 

Τότε για διάστημα 10 μηνών βρίσκονταν μαζί στη Γουλβς και τώρα θα συνεργαστούν ξανά στα «σφυριά», με τον Ισπανό κόουτς να έχει αναλάβει την ομάδα μετά την αποχώρηση του Ντέιβιντ Μόγιες. 

Όσο για τη Μέιντενχεντ Γιουνάιτεντ, εκείνη είχε... δει το μέλλον και είχε φροντίσει για το ποσοστό μεταπώλησης που θα λάμβανε σε περίπτωση μεταγραφής του Κίλμαν από τους «λύκους», το 2018. Έξι χρόνια αργότερα, η ομάδα λαμβάνει 4 εκατομμύρια!

Κώστας Ζάλιαρης